Evropa má problém. Díky levicové vládě Švédska

Následující informace překvapila i ty z nás, kteří jsme už delší dobu dobře obeznámení s nechutně hloupou politikou multikulti levicové, Švédské vlády. Jeji protinárodní akce měly za následek nedávné bouře v ulicích po celé zemi. Zdá se však, že se podařilo překročit vlastní stín. V minulých dnech vláda této skandinávské země, jako vůbec první v Evropě oznámila, že udělí všem žadatelům ze Syrie azyl a povolení k trvalému pobytu.

Tuto informaci pochopitelně na titulních stránkách deníků v Česku nenajdete, pokud vůbec někde. Co toto rozhodnutí znamená a co přinese? Nedávné události ve Švédsku jsou poměrně známé. Po nějaké době o ních informovala dokonce i ČT. S patřičnou úpravou. Jak jinak. Taky není překvapením, že i poměrně chladní a neteční Švédové už mají plné zuby toho, že roste počet zločinů, páchaných přistěhovalci. Tentokráte ovšem problém dosáhl nežádoucích rozměrů.

Předně je znám postoj celé EU k přistěhovalectví a snaha uředníků z Bruselu o to, aby co největší počet členských zemí tyto uprchlíky přijalo. Takže kromě toho, že pro samotné Švédsko je toto rozhodnutí etnickou katastrofou, více zde, představuje obrovskou hrozbu pro vývoj v celé Evropě.

Udělením trvalého pobytu, totiž švédská vláda vystavila těmto lidem bianko cestovní doklad na celý kontinent. Tedy přesnějí řečeno do prostoru Schengenu. Těžko si totiž představit, že by například "pouhý" milion utečenců, což je reálné čislo, zůstal v zemi. Za asistence úředníku v EU by se rozmístili po celé Evropě, což bude mít za následek, dosud nepředstavitelnou katastrofu jak humanní tak i ekonomickou.

Rozhodnutí vlády Švédska vyvolalo velkou nervozitu v okolních zemích. Především Norsko a jeho obyvatelé nemají moc radost, což je pochopitelné, protože sami mají dostatečné zkušenosti.

Co bude následovat dále je velká neznáma. Uprchlíci mají právo, podle imigračních zákonů, přivézt si do země celé své rodiny. Kdy a v jakém rozsahu se k tomuto bezprecedentnímu kroku Švédů přidají další země je těžké odhadnout. Střízlivým odhadem lze soudit, že Německo bude další v řadě. Možná i Řecko, odměnou za finanční pomoc a podobný osud čeká nepochybně i Itálii. O Francii nemá asi smysl diskutovat a Británie je na tom podobně.

A jak to bude s Českou republikou? Mnohé samozřejmě napoví výsledky voleb ale hrozba sílí každým dnem a každou hodinou a  v případě mezinárodní intervence v Syrii bude hrozba akutní. Nastane okamžitý příliv uprchlíku, který jen sotva někdo zastaví. A znovu je třeba připomenout, že Švédsko je členem Schengenu, to znamená, že kdokoliv se ocitne na jeho území, má volnou cestu po celém kontinentu.

Švédsko vrazilo Evropě nůž do zad. Vytáhnout jej nebude snadné a asi to bude hodně bolestivé.

Autor: Václav Král | čtvrtek 5.9.2013 11:00 | karma článku: 37,47 | přečteno: 5094x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18