Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Zabijáci dětí?

Ano, jsou dnes ve světě, bohužel, země, kde lidský život má nulovou hodnotu a toto se týká i života dětí. V rámci šílené náboženské demagogie, rodiče posílají své syny a dcery na smrt a tuto smrt považují za cíl svého života.

Je tomu měsíc, co se svět pohoršoval nad smrtí dvou "palestinských" chlapců, kteří během protiisraelských protestů byli zastřeleni. Snad každé sdělovací medium zveřejnilo video, na kterém je vidět mladík, kráčející po ulici, najednou padající, snad následkem zásahu střelou. Z jeho smrti a ze smrti jiného hocha byla okamžitě obviněná IDF a Israel, jako ostatně vždy v podobných případech, byl označen za zemí rasistickou a tak podobně. Bohužel, nikoho už nezajímaly nepřesnosti, které byly vidět na onom videu, ale hlavně, nikdo se nepozastavil nad, až hysterickou neochotou "palestinské" strany, spolupracovat s Israelem na vyšetření celého případu.

Protože :

Politika Israele je na hony vzdálená nenávisti a snaze zabíjet nevinné lidi. IDF, tedy armáda státu Israel je naprosto a maximálně profesionálním vojenským a obranným útvarem, jehož příslušníci procházejí náročným výcvikem nejen na poli fyzické zdatnosti ale také psychické odolnosti. Všichni, kdo se o dění v regionu  zajímáme víme, jakým tlakům jsou vojáci IDF vystaveni. Snad každý z nás viděl nějaké to video z produkce Pallywoodu, která je štědře financována z Francie a Británie a dalších zemí. Na youtube můžete vidět různá videa, všetně toho asi nejslavnějšího, kdy malé, asi 10 leté děvčátko buší pěstičkami do dvoumetrového obra v uniformě IDF a spílá mu, zatímco on se v klidu usmívá. Ano toto video a jemu podobná vyvolávají úsměv. Jenže jsou i videa, kterým se smát nelze, a jedno z nich je to, které zachycuje smrt mladého chlapce.

Včera se objevila informace, že byla provedena pitva, které byli kromě "palestinských" lékařů přítomní i zástupci z USA a Dánska. Tato pitva měla potvrdit, že chlapci byli opravdu zastřeleni ostrou střelou a pochopitelně, opět se objevilo obviňování IDF, potažmo celého Israele. Bylo by hezké, kdyby vše bylo tak jednoduché, jak si to představují ti různí lidskoprávní aktivisté a humen watch a podobní. Bohužel, v tomto případě neeexistuje jednoduchá odpověď a znovu si připomeňme, že "palestinská" strana několikráte odmítla spolupráci s Israelem na vyřešení případu, což je minimálně podivné, když všichni by měli mít zájem zjístit, kdo je skutečným vrahem. Možností je několik...

1/ Chlapci byli zastřeleni někým z vlastních řad s cílem svést vinu na Israel. Nebylo by to poprvé a asi ani naposledy. Lidské životy nemají hodnotu větší nežli nábojnice do snajperské pušky.

2/ K žádnému zastřelení nedošlo, a celá aféra je jen dokonale provedeným divadlem ze strany nepřátel Israele. Rovněž nic nového pod sluncem. Známe videa, kde se mrtví zázračně probouzejí a jsou znovu zabíjení na dalším záběru. Osobně si ale myslím, že to není tento případ

3/ Střelec je skutečně příslušníkem IDF. Ano, nemám problém připustit tuto možnost, protože i když jsem výše napsal to co jsem napsal a trvám na tom, příslušníci IDF jsou taky jen lidé a v situacích, kterým musí čelit se může stát, že člověk selže.

Tato možnost existuje ale je nutné zdůraznit, že pokud by se ukázala pravdivou, pak se jedná o selhání jednotlivce a je v zájmu nejen "Palestinců" ale vlastně i Israele, aby byl tento viník dopaden a potrestán. Nikdo, ani v armádě ani ve společnosti by takovýto čin neobhajoval a nesnažil se ospravedlnit. Bohužel, Israel nemá spolehlivého partnera, se kterým by mohl tento zapeklitý případ vyřešít. Pro "Palestínce" je pohodlnější obviňovat, byť bez jediného důkazu, protože vědí, že v současné době není problém obelhat celý svět.

Jak jsem napsal výše, v Israeli je velký zájem na zjištění pravdy, což mohu potvrdit na základě mého pobytu v minulých dnech. Všichni chtějí znát pravdu. Toto je ovšem ve velkém kontrastu se situací, která nastala minulý týden, kdy tři israelské děti byly uneseny, s největší pravděpodobnosti Hamasem, a jaká je reakce "Palestinců"? Radost, oslavy, veselí. Ozývají se hlasy, že tento únos je reakcí na smrt dvou chlapců z minulého měsíce. Jaká je to ale reakce? Pokud skutečně je viník na straně IDF, pak se jedná o jednoho zločince, který porušil veškerá nařízení a rozkazy. Podle toho s ním bude tedy zacházeno, bude li dopaden, což je ovšem podmíněno i vzájemnou spolupráci všech stran.

Nikoho v Israeli smrt dětí nepotěšila, avšak v "Palestíně se nad únosem israelských dětí radují a označují to za hrdinský čin.

Zatímco v případě střelby se celý svět spojil v odsouzení Israele, ke kterému nebyl nejmenší důkaz, dnes stejný svět mlčí. Mlčí president Obama, mlčí EU, jejíž zástupci jindy ješí jako lodní sirény, když se Israel rozhodne se bránit. Tentokráte ale mlčí. A nikdo se nepřipustí a nechce slyšet jednu dramatickou a tragickou pravdu...

Není to Israel, který posílá na smrt svoje děti. Nejsou to rodiče israelských dětí, kteří by je učili, že zemřít za nějakého náboženského vůdce je velká čest a takováto smrt bude bohatě odměněna. Není to Israel, který posílá své děti proti "palestinským" ozbrojencům aby je provokovali.

Je to ale Israel, který trpí nenávisti svého okolí, svých sousedů a těch, kteří by měli být jeho bratry. A proto budou  i nadále děti umírat. Za tichého souhlasu mezinárodního společenství tupých hlav.

U následujícího videa, není vám povědomé to prostředí?

 

Autor: Václav Král | úterý 17.6.2014 11:00 | karma článku: 25,20 | přečteno: 1379x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Místo do šrotu do opravny. Směrnice EU prodlouží záruku a zakážou „kazítka“

24. dubna 2024

Premium Do budoucna by měla být oprava rozbitých a porouchaných domácích spotřebičů jednodušší. A stejně...

Ignorovat, nebo demaskovat? Německá média řeší, jak informovat o AfD

24. dubna 2024

Premium Je to teď horké téma. Německá mainstreamová média stojí před volbou, nakolik a jakým způsobem...

Šibal z Prahy podmázl průvodčího, s Lorenovou v negližé předběhl konkurenci

24. dubna 2024

Seriál Byla teprve na začátku kariéry, ale fotografové na ni už stáli fronty. Snímek mladičké Sophie...

Ukrajinská policie zadržela šest Čechů za telefonické podvody z Oděsy

23. dubna 2024  21:25

Ukrajinské úřady oznámily zadržení devíti členů zločinecké organizace včetně šesti Čechů, kteří z...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral