Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Co znamená zrušení protiislámistické skupiny na Facebooku?

Odpověď je jednoduchá, prostá. NIC. Tedy, kromě toho, že pár naivních pseudohumanistů, křepčí ve víru radosti nad tím, jaký se jím podařil husarský kousek. Jenže i oni sami vědí, že je to vítězství značně sporné, ve svém výsledku naprosto nevýznamné. A kdo ti lidé vlastně jsou? Myslím že je načase, pojmenovat je pravými jmény.

Především jsou to vlastizrádci. Přestože se dnes může každý přesvědčít, jakou hrozbu ve skutečnosti představuje islamizace pro lidskou civilizaci, existuje skupinka těch, kteří, buďto pod vlivem anebo z neznalosti či mladické nerozvážnosti hlásá jakési principy lidských práv a tolerance a spolupráce a souznění. Jsou to skupiny lídí, kteří vždy halasně křičí, když se ozvou kritici vnucování islámských zvyklostí a jejích zavádění do evropské každodennosti. Paradoxně tyto skupiny mlčí, když dochází k vraždám, únosům, když dochází k šikanování jiných náboženství v zemích, kde vládne Islám. A když už jsou náhodou dohnání k odpovědi, omezují se na prohlášení, že existuje mnoho druhů Islámu a že tedy není možné házet všechny do jednoho rance. Bohužel pro ně, všechny tyto islámské druhy a poddruhy vycházejí z učení Koránu, a hlásání Mohammeda, který rozhodně nebyl žádným lidumilem a  už vůbec nebyl božím Prorokem. Navíc, žádná z těch takzvaně "hodných" islámských skupin se neobtěžuje, aby razantně odsoudila ty radikální. Proč tedy má neislámský svět věřit, že existují ti hodní? Zatím to moc nedokázali.

Takto ovšem různí aktivisté, kteří stojí i za zrušením stránky Islám v České republice nechceme neuvažují. Jsou hluboce ponoření ve svém světe lží a ideálů, ve kterém věří na společný spokojený život všech se všemi. Něco jako svědkové Jehovovi. Každý z vás určitě viděl jejích časopisy. S obrázky na kterých si vesele hrají dětičky se lvíčaty. Tak podobné to je s těmito lidskoprávními členovci. Jsou ochotní a každodenně to dokazují, obětovat vývoj a budoucnost své země pro pochybný plán na společný život různých kultur. Vystavuji občany rizikům a nebezpečí. Kromě toho že jsou nebetyčně hloupí a naivní a nerozvážní, jsou to zločinci, kteří, ať už vědomě či nikoliv, mohou svým jednáním způsobit skutečné tragedie.

Je nutné znovu opakovat a nepřestávat nahlas říkat :

Islám není rasa, není to etnikum a není to ani náboženství. Je to ideologická doktřína, která sice vznikla na platformě víry ve vyššího Boha, nicměně tuto platformu opustila v okamžiku, kdy hlavním představitelem a hlavní postavou se stal prorok Mohammed....

Islám, tak jak jej známe a můžeme se s ním setkávat v Evropě i na jiných kontinentech nešíří víru a náboženské hodnoty, ale snaží se "nevěřícím" vnutit své vnímáni světa, kde jedním z hlavních pilířů není láska a odpuštění ale trest a pomsta tak, jak je hlásá právo Šária.....

Islám a jeho představitelé nepreferují lidský život jako nedotknutelnou hodnotu ale jako něco přechodného, když hlavním atributem jejích snažení je cesta k posmrtným rozkoším. Nejsou tedy vychováváni a nemají v sobě úctu k životu. Ten pro ně nic neznamená.....

Administrace deaktivovala na základě směšného udání stránku Islám v České republice nechceme, která na nebezpečí islamizace aktivně upozorňovala. Jsem si jistý, že tvůrci této stránky najdou způsob, jak se mezi lidi vrátit. Není to tak složité. Každopádně je nutné vytvářet podobné projekty a komunity a chránit hodnoty, které Evropa vybudovala.

Jestliže se ti udavači, kteří stojí za zrušením profilu IČRN dnes radují, pak by si měli tu radost dosyta užít. Protože ti, kterých se dnes tolik zastávají, k ním moc milosrdní nebudou a budou vyžadovat naprostou poslušnost, pokud by došlo k nejhoršímu. Jenže já věřím že lidstvo dostane rozum a odešle islámisty tam kam patří.

Zajímavé názory na Mohammeda:

Martin Luther jej považoval za ďábla a prvního Satanova syna.

Voltaire napsal pětiaktovku, divadelní tragedii Fanatismus proroka Mahometa

Swami Vivekananda napsal ve své knize Raja Yoga, že díky velkému Mohammedovu fanatismu se stane mnoho zlého.

Zajímavá je také historie jeho manželství. Po smrti své první ženy Khadija, si vzal Aishu. Bylo jí 6 let. Protože to byl ale civilizovaný člověk, do jejích 9 let, některé zdroje uvádějí 10 let, žila v domě svých rodičů a teprve pak bylo manželství naplněno. Inu jiný kraj, jiný mrav, že ano. A proto si myslím, že Evropa by se měla držet svých ověřených zvyklostí...

Autor: Václav Král | sobota 21.6.2014 7:07 | karma článku: 39,07 | přečteno: 2896x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Izrael pokročil v přípravě akce v Rafáhu, civilisty ochrání, uvedl mluvčí vlády

24. dubna 2024  16:55

Izrael pokročil v přípravách pozemní operace namířené proti palestinskému hnutí Hamás v Rafáhu na...

V nahrávkách si stěžoval na bankovky. Bystroně z AfD potápí důkazy

24. dubna 2024  16:53

Nové důkazy v kauze německého politika strany Alternativa pro Německo Petra Bystroně potvrzují...

Bývalý ředitel finančního úřadu kryl úniky a bral „dárky“, dostal podmínku

24. dubna 2024  15:01,  aktualizováno  16:48

Bývalý ředitel brněnského finančního úřadu Miroslav Kuba si už třikrát vyslechl podmíněný trest za...

Nenávist vůči Ukrajincům, segregace Romů. Amnesty International kritizuje Česko

24. dubna 2024  2:28,  aktualizováno  16:44

Ukrajinští uprchlíci se loni v Česku potýkali s nenávistnými projevy a diskriminací, pokračovala...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral