Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Prague Pride 2014 aneb hloupost je nekonečná

Tak byla opět po roce Praha poctěna festivalem všehomožného a jak už to tak bývá, ozývají se hlasy pro a proti. Je třeba úvodem, hned v perexu naplno říct, že osobně, jakožto člověk konzervativní a příznivec tradičních hodnot, tento festival hodnotím negativně a nepatřím k jeho příznivcům, přesto se chci vyjádřit k nesmyslům, které se okolo něj objevují.

Candrbál Prague pride není oslavou homosexuality a už vůbec není podnikem, který by mohl nějak homosexuálním občanům něčím pomáhat. Ani nevím jestli je to vůbec jeho cílem. Podle mne, a nepopírám že se mohu mýlit, se jedná jen o exhibicionizmus a provokaci. O snahu se zviditelnit. Jak bylo možno vidět v minulých ročnících, nejvíce se zviditelňovali transvestité a v minulém ročníku došlo i na transparent pedofilu, kteří cosi požadovali. A co homosexuálové?

Ano, to je oč tu běží. Společnost je rozdělena. Jedná část hlasitě kříčí, že homosexuálové mají mít práva taková a maková, zatímco druhá čast kroutí nosem a kříčí fuj, hnus a pryč. Kde je tedy pravda?

Pravda je taková že homosexualita, je naprosto normální součást lidského života. A protože lidský život není tvořen podle jednotlivého vzorce a každý člověk je originálem ve svých přáních, touhách a cílech, pak o homosexulita patří, k této normálnosti. Pochopitelně je pravdou, že lidská společnost existuje a rozvíjí se, diký standartu, který tento rozvoj umožňuje, to znamená, že muž a žena jsou tím, kdo je tvůrcem existence. Není ale žádný důvod k odmítání jakýchsi odchylek od tohoto standartu. Lidský mozek a vůbec celá člověčí podstata je tak komplikovanou věcí, že anomálie jsou známkou normálu.

Pokud tedy vycházíme z výše napsaného, pak pochopíme, že homosexuální jedinci a páry mají ve společnosti pevné místo a není žádné logické zdůvodnění k tomu, aby byli jakkoliv diskriminování. Schválně píšu jakkoliv, protože do toho patří i právo, v opodstatněných případech, adoptovat a vychovávat děti. Takováto výchova děti nemůže nijak ve vývoji ohrozit a další homosexuály z nich rozhodně neudělá, protože sexualita je genetickou záležitostí, kterou sice lze ovlivnit, například nenažraností, jako tomu bylo v případě Fredyho Mercuryho a dalších, ovšem to jsou extrémy.

A teď k Prague pride a podobným akcím. Můj názor je, že dnešní svět je přesexualizovaný. Stačí se podívat na televizi. Například na hudební pořady. Videoklipy s tanečnicemi nebo zpěvačkami, jejichž jediný tanec je divoké kroucení prdelí, oblek jako z oříšku od Popelky a tak bych mohl pokračovat. Veřejnost je manipulovaná k názoru, že sex je to nejdůležitější. A totéž se týká Prague pride festu. Skutečná podstata homosexuálního vztahu je zde odsunuta pouze na sex a na to ukázat, jak to vypadá když se chlap namatlá jako ženská a naopak. Kdo ale zná alespoň pár homosexuálů ví, že ve skutečnosti tomu tak není a také ví, že ti transvestité, kteří se protahují a natahují na alegorických vozidlech, jsou ve skutečnosti mnohdy heterosexuální exhibicionisté.

Moje hluboké přesvědčení je, že gayové a lesbičky obecně o takovou teatrálni popularitu nestojí. A také jsem přesvědčen, že podobné akce nahrávají jen hlupákům, kteří hovoří o škodlivosti homosexuality o jejím nebezpečí a o ohrožení pro děti, pokud by mělo dojít k adopci.

Praha se na týden opět stane centrem těch, kteří se chtějí zviditelnit, kteří zažijí svých pár dní slávy. Fotoaparáty budou fotit, snímky obletí blogy a stránky deníků a budou hezky barevné. Jenže výsledek bude jen ten, že veřejnosti to homosexuály nepřiblíži a pozitivního to neukáže vůbec nic.

Autor: Václav Král | pondělí 11.8.2014 11:00 | karma článku: 29,97 | přečteno: 2449x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Noci zůstávají mrazivé. Ze čtvrtka na pátek spadne teplota pod nulu na celém území

24. dubna 2024  11:05,  aktualizováno  13:27

Teploty v Česku v nadcházejících dnech opět klesnou k nule a zejména v noci a ráno může i mrznout....

Bezvýhradně plnily jeho instrukce, uvedl znalec o ženách, které zabily vůdce sekty

24. dubna 2024  13:23

Zubařka, která společně s tělocvikářkou v důchodu Irenou Stejskalovou usmrtila vůdce kutnohorské...

Kdo pošle hlas do voleb z ciziny poštou, bude moci jít volit znovu a jinak

24. dubna 2024  10:57,  aktualizováno  13:19

Pravidla pro volby poštou ze zahraničí se ještě oproti původnímu vládnímu návrhu změní....

Psa nechali v rozpáleném autě, po vysvobození uhynul. Majitelé dostali podmínku

24. dubna 2024  13:19

Muž a žena, kteří vloni v létě nechali psa v autě před Jihočeskou zoologickou zahradou Hluboká nad...

Arcon Personalservice GmbH
Instalatér do Německa

Arcon Personalservice GmbH

nabízený plat: 75 260 - 90 320 Kč

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral