Václav Král

Prague Pride 2014 aneb hloupost je nekonečná

11. 08. 2014 11:00:00
Tak byla opět po roce Praha poctěna festivalem všehomožného a jak už to tak bývá, ozývají se hlasy pro a proti. Je třeba úvodem, hned v perexu naplno říct, že osobně, jakožto člověk konzervativní a příznivec tradičních hodnot, tento festival hodnotím negativně a nepatřím k jeho příznivcům, přesto se chci vyjádřit k nesmyslům, které se okolo něj objevují.

Candrbál Prague pride není oslavou homosexuality a už vůbec není podnikem, který by mohl nějak homosexuálním občanům něčím pomáhat. Ani nevím jestli je to vůbec jeho cílem. Podle mne, a nepopírám že se mohu mýlit, se jedná jen o exhibicionizmus a provokaci. O snahu se zviditelnit. Jak bylo možno vidět v minulých ročnících, nejvíce se zviditelňovali transvestité a v minulém ročníku došlo i na transparent pedofilu, kteří cosi požadovali. A co homosexuálové?

Ano, to je oč tu běží. Společnost je rozdělena. Jedná část hlasitě kříčí, že homosexuálové mají mít práva taková a maková, zatímco druhá čast kroutí nosem a kříčí fuj, hnus a pryč. Kde je tedy pravda?

Pravda je taková že homosexualita, je naprosto normální součást lidského života. A protože lidský život není tvořen podle jednotlivého vzorce a každý člověk je originálem ve svých přáních, touhách a cílech, pak o homosexulita patří, k této normálnosti. Pochopitelně je pravdou, že lidská společnost existuje a rozvíjí se, diký standartu, který tento rozvoj umožňuje, to znamená, že muž a žena jsou tím, kdo je tvůrcem existence. Není ale žádný důvod k odmítání jakýchsi odchylek od tohoto standartu. Lidský mozek a vůbec celá člověčí podstata je tak komplikovanou věcí, že anomálie jsou známkou normálu.

Pokud tedy vycházíme z výše napsaného, pak pochopíme, že homosexuální jedinci a páry mají ve společnosti pevné místo a není žádné logické zdůvodnění k tomu, aby byli jakkoliv diskriminování. Schválně píšu jakkoliv, protože do toho patří i právo, v opodstatněných případech, adoptovat a vychovávat děti. Takováto výchova děti nemůže nijak ve vývoji ohrozit a další homosexuály z nich rozhodně neudělá, protože sexualita je genetickou záležitostí, kterou sice lze ovlivnit, například nenažraností, jako tomu bylo v případě Fredyho Mercuryho a dalších, ovšem to jsou extrémy.

A teď k Prague pride a podobným akcím. Můj názor je, že dnešní svět je přesexualizovaný. Stačí se podívat na televizi. Například na hudební pořady. Videoklipy s tanečnicemi nebo zpěvačkami, jejichž jediný tanec je divoké kroucení prdelí, oblek jako z oříšku od Popelky a tak bych mohl pokračovat. Veřejnost je manipulovaná k názoru, že sex je to nejdůležitější. A totéž se týká Prague pride festu. Skutečná podstata homosexuálního vztahu je zde odsunuta pouze na sex a na to ukázat, jak to vypadá když se chlap namatlá jako ženská a naopak. Kdo ale zná alespoň pár homosexuálů ví, že ve skutečnosti tomu tak není a také ví, že ti transvestité, kteří se protahují a natahují na alegorických vozidlech, jsou ve skutečnosti mnohdy heterosexuální exhibicionisté.

Moje hluboké přesvědčení je, že gayové a lesbičky obecně o takovou teatrálni popularitu nestojí. A také jsem přesvědčen, že podobné akce nahrávají jen hlupákům, kteří hovoří o škodlivosti homosexuality o jejím nebezpečí a o ohrožení pro děti, pokud by mělo dojít k adopci.

Praha se na týden opět stane centrem těch, kteří se chtějí zviditelnit, kteří zažijí svých pár dní slávy. Fotoaparáty budou fotit, snímky obletí blogy a stránky deníků a budou hezky barevné. Jenže výsledek bude jen ten, že veřejnosti to homosexuály nepřiblíži a pozitivního to neukáže vůbec nic.

Autor: Václav Král | karma: 29.97 | přečteno: 2387 ×
Poslední články autora