Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

23. 10. 2014 6:12:59
Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

Tříměsiční děvčátko se stalo oběti zbabělého šílence, který se svým osobním automobilem včera najel do hloučku lidí čekajících na ulici v Jerusalémě, nedaleko policejní stanice. Dívenka krátce poté v nemocnici svým zraněním podlehla. Pachatel dostal co zasloužil, když byl rozstřílen poté, co se snažil uprchnout. To je alespoň malé a hodně nedostačující zadostiučinění, protože očekával li někdo lítost ze strany Palestinců, tak byl hodně naivní. Namísto omluvy a kondolencí, přichází z jejích strany oslava mučedníckého činu jejích hrdiny a jeho prohlašování za martyra.

Ovšem světové mocnosti a jejích představitelé budou i nadále vinit Israel ze všeho možného i nemožného, budou se snažit dotlačit zemi k nevýhodným dohodám s teroristy a budou žvanit o míru v okamžiku, kdy nevinní umírají.

Je načase říct tomu všemu jednou provždy dost. Je načase říct, tohle je naše země, tohle je naše hlavní město a tohle jsou naše pravidla. Chcete li je neustále porušovat a donekonečna šířit teror, pak počítejte s nemilosrdnou odpovědí.

Autor: Václav Král | karma: 39.54 | přečteno: 2021 ×
Poslední články autora