Pussy Zeman riot

17. 11. 2014 10:00:00
Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

Nabízí se srovnání s Plastic People, DG 307, Sváťou Karáskem a dalšími, kteří byli také označování za kriminálníky. A co více, nabízí se srovnání s kapelou SEX PISTOLS, která svého času nahrála písničku GOD SAVE THE QUEEN. Členy této kapely nikdo do vězení nezavřel, přestože vládu jejího veličenstva nazývá fašistickou, dokonce se tato skladba stála velmi slavnou. Na rozdíl od ruské kapely, která je jen lokální záležitostí a navíc v této době už značně pozapomenutou. Jestli ono to u pana Zemana nebude jako u těch slonů. Né těch v porcelánu ale mám na mysli s tou jejích pamětí. Na jaře mu šlápnete na nohu a v zimě vás praští chobotem a zatroubí auuu. Anebo měl pravdu pán režižér, který poté co byla jeho mikina oceněna hradním metálem, prohlásil, že pan president kultuře nerozumí. Také je možné že obě varianty jsou pravdivé.

Každopádně, Zeman je presidentem a za jeho úřadování už dokázal z České republiky několikrát udělat zemí pitomců. No jak chcete světu vysvětlit, že něco takového jste si zvolili za jasné a zdravé mysli. To vám nikdo neuvěří. Ona už ta přímá volba, to je taky politický dáreček. Tak vy máte možnost si zvolit sami presidenta. Moc krásné, ovšem už jste si nezajistili, abyste jej mohli taky kopnout do pozadí, když bude dělat problémy. Přitom takový zákon by měl být samozřejmostí. Ale není. V Česku není. Co tedy s tím?

Jen si prosím vás nemyslete, že dnes bude Zeman osvícen nějakou jasnozřivostí nebo obdařen dávkou soudnosti a odstoupí. Soudnost se asi v tekutém stavu nepodává a právě tekutinama se tuším, bude Miloš Zeman hojně obdařovat.

Takže nezbývá, než to s ním vydržet a aby to tolik nebolelo, měl by se vyvinout tlak na media, rozhlas, tisk a televizi, aby pana Zemana ve vší slušnosti a povinné úctě ignorovala. Ostatně, nemyslím si, že samotní novináři mají nějaký plezír z toho, když se na ně někdo takovýmto způsobem povyšuje a dělá z ních voly.

No a v mezičase mezi příští volbou presidenta, pokuste se milí občané, přesvědčit političenstvo, aby do zákona dodali hlášku o odvolatelnosti presidenta. Myslím že jedná zkušenost bohatě stačí.

Autor: Václav Král | pondělí 17.11.2014 10:00 | karma článku: 19.15 | přečteno: 1021x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 12 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 22 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 14.26 | Přečteno: 268 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.10 | Přečteno: 456 | Diskuse

Olča Vodová

zdánlivě zadarmo

(svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...,svoje slunce si musíme najít sami, pokud ho nemůžeme najít, hledejme ho v sobě...)

27.3.2024 v 21:18 | Karma článku: 5.18 | Přečteno: 112 | Diskuse
VIP
Počet článků 415 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2013
http://facebook.com/vaclavthekral

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...