Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Žádosti o azyl se týkají lidí kteří už jsou na území švédska,v minulosti žadatelům vždycky vyhověli a vyhověli by i těmto,jen měli žádosti z nějakého důvodu pozastavené snad od začátku konfliktu v Syrii,teď to jen "dorovnali"

Oni nevypsali bianco vízum pro celou Syrii,proboha. Z vašeho článku to tak vypadá a z komentářů taky. vízum nerová se azyl.

neznamená to nic. Ve švédsku dostane Azyl každý kdo o něj požádá s rozumným důvodem. Prostě jen oznámili že ti co už jsou ve Švédsku a požádali o azyl,nebudou vyhoštěni zpátky do válečné zóny Syrie.

1 2
možnosti

Nemate pravdu, jak se muzete docist v prilozenych odkazech. Samozrejme ti co jsou ve Svedsku uz povoleni k trvalemu pobytu dostanou automaticky a spolecne s nimi i ti, kteri budou mit zajem tam prijet. V souvislosti s tim, se ve Svedsku vyskytly obavy i mezi samotnymi Syrany, ze se rozjede obchod s lidmi.

4 1
možnosti
Foto

P87e15t21r 48P69a64j33e84r

5. 9. 2013 15:09

Já pane Král tu šílenou novinu v českých médiích zaznamenal. Moje reakce na ni nepotřebuje další komentář. Řekl jsem "FUCK"

4 0
možnosti

Švédům bych doporučil svrhnout krále a pověsit vládu a nám pak vystoupit z EU.

4 0
možnosti

Dostáváte často takový pitomý nápady? ;-D

0 4
možnosti
Foto

Dovolil bych si souhlasit, že to nemusí být jednoduché ... nicméně nemusí to být ani trága :)

0 3
možnosti

Jestli je to opravdu fakt, tak je Evropa v háji..... Rv

4 0
možnosti

To už je dlouho ... viz například nepostavení vánočního stromku v Belgii, protože by to mohlo urazit Muslimskou menšinu.

10 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral