Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne říše zla má dnes své hlavní město na Majdanu, protože ty demonstrace tamtéž byly organizovány navzdory soudnímu zákazu.

Každý demokrat ví, že otázka směřování státu se reší ve volbách, nikoliv na ulici.

A pokud mi  námitnete, že Ukrajina není demokratickým státem, tak se zeptám, s kým se to EU chtěla družit?

0 8
možnosti

říše zla.... to je ta, co za posledních 200 let rozpoutala každý rok aspoň jednu válku?

Je to sice pro vás z konkurenčního zdroje, ale i tka to stojí za to si přečíst...

http://euserver.parlamentnilisty.cz/Articles/1099-200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek.aspx

1 8
možnosti

;-D Kdysi vychazel v Ceskoslovensku takovy platek, jmenoval se tribuna. Ani pro pripadne pouziti na wc, v dobach nedostatku toaletniho papiru nebyl vhodny. No a po precteni clanku z vaseho odkazu mam pocit, ze ho psali ti, kdo tehdy tribunu tvorili. Zvlaste vyzivna je pasaz o ucasti USA za druhe svetove valky. Pripomelo mi to dobu, kdy ucitelky tvrdily detem ve skolach, ze Plzen osvobodila slavna Ruda armada, prevlecena za Americany, pry aby zmatli Nemce.....

11 0
možnosti

Mám to chápat tak, že Vy je světu , ty oči, otevřete? :-) No, nevím ...

0 6
možnosti
Foto

Prudce inteligentní rozbor ;-D

2 8
možnosti
Foto

proč jiný názor je špatný???

4 0
možnosti

A91d25a67m 33S91t38a17v96a

15. 4. 2014 12:29

"společenství, kterému vévodili největší zločinci v dějinách civilizace...": Autore, a to myslíte vážně, nebo si z nás  děláte srandu, že tak je tomu i s Putinem a jeho administrativou? Trochu studujte, ať pochopíte, co ten Sovětský svaz byl zač!!! To byla  Říše zla, to ano! Navíc bestiální!  Ale největší sranda je, že dnes politiku EU určují individua, která tu Říši zla podporovala, na Západě za ni stejně bestiálně bojovala a na demokratickém Západě vytvářela chaos a teror přesně tak, jak tomu bylo na Majdanu! Otcem toho tehdejšího násilí marxistických anarchistů  je dnešní europoslanec Daniel Cohn Bendit.

3 3
možnosti
Foto

A ještě jinak: budování komunismu. On je vůbec zázrak, že to ty národy vydržely. Budovat komunismus tímto stylem v západní části Evropy, tak je to rovno hitlerovskému konečnému řešení. Byla by tu pustina a možná Kalmyci. Ale to není o Rusku, ale o ideologii, i když je to pohodlné to na Rusy napasovat, aniž si dáme práci s poznámkou, že tu nákazu jim tam přinesly evropské myšlenky a německé peníze.

A pak, kdo že rozehrál tu ukrajinskou hru? To tvrdíte vážně, že RF? RF to využilo v plné míře, to ano, ale iniciace přišla snad z jiné světové strany.

6 5
možnosti
Foto

Prosím, vysvětlete z které strany a jak to udělali.

Já zaznamenal jen to, že Janukovyč přislíbil jednání s EU, a pak, nejspíš na telefonát z Kremlu, najednou cukl. Lid, který se domníval, že spolupráce s EU zlepší poměry v zemi, proti tomu začal demonstrovat. A KDOSI zaplatil provokatéry, aby se situace eskalovala.

Putin chtěl přístup na Krym bez nutnosti platit Ukrajině, tak se vykašlal na memorandum a pod záminkou ohrožení Rusů Krym anektoval.

Klasický scénář.

9 1
možnosti

Putin by měl pronést proje, že říší zla je Amerika. A měl by ji uzbrojit. S jejími dluhy do nebude nic těžkého.

3 7
možnosti
Foto

Když už, tak Putinovi hraje do karet unijní neschopnost neomarxistů v čele, takže on vlastně nemusí vůbec nic dělat. Ti neumětelové ruku v ruce s obdobnými v USA mu tu dráhu umetou. A buďte rád, autore, že tam máte analytika Putina, než dementního Brežněva. U analytika předvídáte, u toho dalšího můžete hádat jak ve hvězdách. To vyjde nastejno.

7 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral