Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ take se mi zdalo prehnane takovy policejni zasah, a jeste v dobe motlitby, aby je nasli nepripravene. To kvuli jedne knize, byt rasisticek, je i na ceskou policii moc. Za tim bude asi neco jineho, a je normalni ze to nebudou vytrajdavat na webu nebo Blesku. Ale clovek si  muze domyslet.

2 1
možnosti

Tak je to tady.Oficiální zpráva policie mluví o tom, že zásah byl skutečně jen kvůli knize.Pane autore, už raději nikdy necitujte Primu;-)Je opravdu normální, že se celá policejní monstrakce s ozbrojenci konala jen kvůli vydání jedné knihy?

1 6
možnosti
Foto

PČRR^ Sláva, už jsem myslel, že tohohle se ani v multikultistánu nedožiji.

6 1
možnosti
Foto

Stát naní bude pálit muslimské knihy na hromadách a pak vám ten Islám stejně nakonec vnutí. Čekám, kdy začne pálit také knihy, Misese, Rothbarda, Hoppeho, Bastiata a dalších myslitelů, kteří otevřeně ukazují na největší zlo v dějinách lidstva.

0 4
možnosti

Ti muslimové z nás ale mají nervy a my máme zase nervy z nich. Doporučuji modlitebny zrušit muslimy vystěhovat a budeme mít klid všichni.

7 1
možnosti

Cokoliv co muslimy v evropském prostoru šikanuje, znechucuje ... vítám. Muslim dělí svět na dům islámu a dům války .... to je vypovídající a je nutné je držet v současném domě islámu ( i když to byl taky dům války než nevybíravý islám zvítězil) tam se spánemalláhem můžou posílat za huriskama do aleluja .. s pronárodem vyrazivším radostně tancovat do ulic po pádu dvojčat žádný soucit nemám..

8 1
možnosti
Foto

J76a77n 90R34ý12z46n65a84r

26. 4. 2014 11:50

R^!

   PČR je policií demokratického státu a její počínání chrání jak jednotlivce, tak i demokracii jako takovou.

   V této souvislosti se jen podivuji, že proti muslimům v ČR zasahuje s touto rozhodností až nyní.

   Islám a muslimové vždy podporovali a podporují nedemokratické státní formy.

   Demokracii jako takovou muslimové a islám pouze tolerují, pomlouvají a popravdě řečeno na ní přímo parazitují.

   V křesťanských státech byla státní moc vždy o něco víc než moc duchovní.    V podstatě islámu je naprosté sjednocení státní a duchovní moci, což znamená že duchovní islámu již z podstaty touží po tom, aby se jim státní moc podrobila.    A to vše je pro demokracii naprosto nepřijatelné.

15 0
možnosti
Foto

Karma!

Taktéž se můžeme domnívat, že knihy měly být upraveny jako ta, která pomohla panu vyslanci odebrat se do náruče Alláhovy.

7 0
možnosti

R^ karma

Včera v pozdních hodinách uveřejnil Jaroslav A. Polák článek, který zásah odsuzuje a srabácky byl bez diskuse. Dovolím si zde zveřejnit mou odpověď meilem :

Pomýlený pane Poláku,

reaguji na Váš článek touto formou, protože na blogu se diskuse bojíte. Zásah policie proti islámu v ČR bude vždy správný, protože islám je neslučitelný s demokracií a tudíž protizákonný. Žádný islámský duchovní neumaže z koránu ani písmenko a má-li se  muslim koránem řídit, automaticky porušuje zákony ČR, především rodinné právo. A dále, v každé větší komunitě muslimů se najde radikální křídlo a zase; dle koránu je i sebemírumilovnější muslimové do rukou spravedlnosti NEVYDAJÍ ! Z těchto a dalších důvodů je namístě muslimské spolčování ZAKÁZAT včetně nepovolení jakéhokoli spolku, mešity, modliteben a pod.

    Z celého Vašeho článku mám pocit, že jste praktikující muslim, jen se k tomu bojíte přihlásit, stejně jako se bojíte diskuse.

Přeji Vám rychlé procitnutí.                                                                                                                                                          Miroslav Kulhavý

22 0
možnosti

Zajímavá logika, každý kdo hystericky nekritizuje muslimy je muslim.Pan Polák pouze kritizoval práci policie.Náboženská svoboda platí pro každého, to vědí také ve Švýcarsku,které je v modě nyní tak vychvalovat...

2 14
možnosti

A78d29a36m 51S15t54a67v90a

26. 4. 2014 10:29

"Páteční policejní razie": Měly by být hojnější, V pátek nebo v jiný svátek. Ale zřejmě v ten jejich. V  těch m.m. se shromažďují  mimořádně nebezpečné společenské živly.

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS