Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JG
VK

Připadá mi padlé na palici, když mám vysvětlovat vtip, nebo, jako v tomto případě pointu tohoto blogu. Já jsem přece nepsal o tom, kdo je blb a kdo ne. Nesoudím pana Hassana, vím jen že novinářem není a nebude i kdyby byl stokrát šéfredaktorem. Funkce z něj žurnalistu neudělá. Současně ale nehodlám mlčky přihlížet tomu, když mne někdo nazývá nulou, nebo když tak někdo označuje většínu blogerů. Nepovažuju se za nadřazeného ale ani nejsem žádná nula. Pokud to někomu nevadí, prosím, je to jeho problém. Pan Hassan je známý tím, že velice rád lže a manipuluje a překrucuje. Dokázal to i v komentáři zde, kde píše, naprosto lživě, že dštím oheň na Araby. Není to pravda. Je to sprostá lež. Já jsem Islámofob jenže Islám se i vůči Arabům chová jako ten nejhorší otrokář. Bohužel, pokud oni sami neřeknou dost, nikdo jiný jím nepomůže. Nekritizuju Araby, Číňany nebo Papuánce. Kritizuju systém a dogma. Nejsem rasista a ani xenofob. To v žádném případě. Xena patří k mým oblíbeným seriálům

1 0
možnosti
Foto

Tyhle blogerské hádky, kdo je větší blb jsou trapné oboustranně. Proboha to není žádné zajímavější téma?

3 0
možnosti
Foto

V poslednej dobe to neberijě konca. Pre mňa je autor prašť ako Hassan.

1 0
možnosti
MS

Jak to, že pan Hassan není novinář ? Copak jste na videu z vyhlašování blogerů roku neviděl, jak tam náš zuřivý reportér fotil ? 8-o :-)

3 0
možnosti
JV

Myslím autore, že by vám pan Hassan ani neměl stát za jakoukoliv zmínku. On je zvláštní a nedá se číst. :-/

1 0
možnosti
SS

Zajimalo by me, jestli odsouzeny nasilnik a kriminalnik Hassan uz splatil naklady na soud, pobyt ve vezeni a odskodneni tomu komu ublizil?

3 0
možnosti
DM

Hassan, to je ten amatersky fotograf, radobynovinar a prodavac hamburgeru? Pokud ano, tak podobnych nul znam hodne. A mistnim blogerum nesahaji ani po kotniky.

5 0
možnosti
PU

P66e10t53r 89U69h12e66r

30. 4. 2014 9:49

Hassan je jen obyčejný násilník, který si honí své ego. Nezaslouží si jakoukoli reakci.

7 0
možnosti
VK

Částečně máte pravdu ale celá věc je složitější. Já mohu oponenta nazvat čímkoliv. Hlupákem, nevzdělancem, prostě cokoliv mne napadne. Je to možná neslušné ale co už... Napsat ale větu, že většina blogerů jsou nuly, které proto nedocení toho druhého je hodně silná káva. Co si pan Hassan o sobě myslí? Co dokázal, jako novinář? Napsal pár rozhovorů, se stále se opakujícími triviálními otázkami, které by zvládlo novinářské embryo. Zveřejnil fotografie, kvalitně nikoliv špatné ale rozhodně né na nejvyšší úrovni. Co mu tedy dává právo se povyšovat a chovat nadřazeně? Ano, je pravda, že tento člověk si nezaslouží, aby se jím kdokoliv zabýval, ale současně by mu nemělo být umožněno, aby se utvrdil v pocitu, že je něčím hodnotnějším než ostatní blogeři jen proto, že mu jakási lokální media dávají prostor a snad mu za jeho tvorbu i platí. Já mu to přeju. Každý ať se živí jak umí, ale na to aby nazval někoho nulou, musí napřed dokázat, jaká práce je za ním. A né jen mlátit prázdnou slámu.

2 0
možnosti
Foto

Hassan, Hassan ..? To je ten, co se pere v tramvaji???

9 0
možnosti
LW

Pere? Vy oznčujete zákeřné surové zbití revizora teleskopickým obuškem jako rvačku? 8-o

5 0
možnosti
PK

P42a73v76e25l 42K98u48l86a

30. 4. 2014 8:44

Mějte pro Hassana pochopení, Václave. Pro nulu je každý nulou :-)

10 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral