Diskuse

Islám do České republiky nepatří

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Nechcem vŕtať do ateistov, myslím to všeobecne. Náboženstvo (akékoľvek) je filozofické niečo, ateizmus je filozofické vákuum. Ak sa snažíme vytvoriť vákuum, stačí malé pootvorenie záklopky, a vákuum okamžite nasaje všetko z okolia. Na tomto princípe fungujú napríklad vysávače.

Prečo to hovorím? Euroatlantická civilizácia robí už 200 rokov všetko možné aj nemožné, aby "sa oslobodila z pút" kresťanstva. A celkom dobre sa jej to aj darí - zvlášť v posledných desaťročiach. Ale filozofické vákuum nemôže existovať navždy - spoločnosť okamžite nasaje všetok filozofický bordel z okolia - multi-kulti, genderizmus, homo-kultúru či islam.

Hovorím to stále - komu sa nepáči zvonenie zvonov v kresťanských kostoloch, bude si musieť zvyknúť na hulákanie muezínov o piatej hodine ráno...

0 0
možnosti
LS

Zcela souhlasim s nazorem Vaclava I kdyz musim jeste podotknout ,ze na muj vkus je prilis mirny co se islamu tyce . ...............ale to neni ten  hlavni  duvod proc prispivam do diskuse .  Ono totiz cim dal vic tady figuruje  otazka : co bude z Ceskou republikou ,potazmo s Evropou za 20-40 let? ....islam v te dobe uz bude pravdepodobne dominatni nabozenstvi v cele tzv. byvale  zapadni  Evrope a v te tzv.  byvale vychodni Evrope  mu k tomu uz moc chybet nebude . Budou se puvodni Evropane branit I silou ,nebo bez boje sklopi  hlavu a rozplynou se v mori arabu a islamu jako takovem

0 0
možnosti
KB

Já sice pokládám islám za antihumánní učení, horší než většina světových náboženství...ale máme důvod ho u nás zakazovat, když podle našeho právního řádu jsou si všechna náboženství rovná  a každý může vyznávat víru, jakou chce? Naopak, urážka náboženství (jakéhokoliv) je u nás trestná.

Strašnou minulost mají za sebou i katolící (od středověku až po novověk a v nedávné době např. Tiso), pravoslavní, protestanti. Ti všichni se dopouštěli těch nejzrůdnějších zločinů. I ve jménu ateismu se děly zvěrstva (viz Stalin). Tak máme tedy právo nějaké náboženství zakázat? V minulosti se tady zakazovali jehovisté, kteří sami sebe označují za slutečně pravé křesťany (jako ostatně všechny další křesťanské církve a sekty). Takže buď zakážeme úplně všechna náboženství a necháme jen ateismus (ale v tom jsme na světě unikatní) nebo necháme všechna náboženství včetně islámu, budhismu, starogermánských i staroslavanských náboženství...prostě všechno, na co lidé přijdou a vedle toho budeme moci být i ateisty.

0 0
možnosti
VK

Už to bylo řečeno mnohokrát, Islám není náboženství. Pokud jím kdy vůbec byl, pak to přestalo platit v okamžiku, kdy se stal politickou platformou. Islám nesplňuje atributy náboženské společnosti. Nevyznává primárně Boha či Allaha. Pro muslimy je ústřední postavou Mohammed, což je ovšem i z jejích pohledu člověk. Na rozdíl od Křesťanů a jejích Ježíše. Islám nešíří boží slovo jako slovo lásky a naděje ale hlásá učení Mohamedovo, jako učení nenávisti a hrozby.

0 0
možnosti
MT

Ale jinak než volbama tento trend zvrátit nemůžeme. Zatím.

0 0
možnosti
ZB

Pane autore, máte krátkou historickou paměť. Ve starém mocnářstbí žili i muslimové , jak jinak by mohl v mém rodném městě prodávat vyhlášenou zmrzlinu Bilalovič Hasan. Dnes vede podnik již jeho pravnučka , ale v kavárně se alkohol tradičně nepodává :-)

0 0
možnosti
VK

Kde jste v mem clanku  cetla, ze bych toto popiral? Ja psal o vlivu Islamu pro evropsky vyvoj a to je neco uplne jineho.

7 0
možnosti
AF

Karma a naprostý souhlas R^

Jen aby to dolehlo až k uším našich vážených politiků !!

5 0
možnosti
Foto

M43a18r73t59i17n 89Š93i96k

22. 7. 2014 12:17

Evropa se nemůže izolovat od zbytku světa, i když byste si to velmi přál.

2 19
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
23 0
možnosti
RB

Francie je obohacováno tím nejmírumilovnějším a nejsluníčkovatějším nesmyslem zvaným hnis-lám https://www.youtube.com/watch?v=1bgW8-0o6po

9 0
možnosti

Potěš koště

0 0
možnosti