Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediným "přínosem" celého tohoto candrbálu bude to, že nám přibude zase pár HIV pozitivních lidí.

0 0
možnosti
Foto

P91a48v23e56l 93P93e46c96h

12. 8. 2014 9:53

Po přečtení "chci vyjádřit k nesmyslům, které se okolo něj objevují" jsem čekal nějaké hlubší zamyšlení a rozebrání. Bohužel v této době se stejně všichni nakonec stočí ke svým povrchním názorům.

Na průvodu bylo loni dvacet tisíc lidí a transvestitů jsem tam viděl ... zamyslím se ... pět? Takže váš názor je založen na čem? Na mediálním obrazu a to ještě velmi zkresleným selektivním zapomínáním/vzpomínáním?

1 0
možnosti

Nechápu, když je homosexualita přirozená (resp.vrozená), proč mají tito jedinci potřebu na sebe pořád upozorňovat. Nejdřív se "museli" schovávat, a teď se naparují. Je to ode zdi ke zdi. Přitom heterosexuály by nenapadlo dělat oslavné průvody. Tím předváděním se, z toho homosexuálové dělají něco mimořádného.

4 2
možnosti
Foto

Proboha tak je nechte ať si žijí jak chtějí.   Copak vám tím průvodem něco ubude, nebo přibude?

2 0
možnosti

Homosexuálové jsou stejně diskriminovaní jako třeba otylí, plešatí, milovníci stepilých  blondýnek či macatých brunetek, sexuálně nároční  nebo sexuálně nevýkonní,  až frigidní jedinci atd. Ti všichni mohou jít do průvodu, požadovat na základě svých obdobních chyb nebo předností adopci dětí, přednostní vyřizovaní osobních záležitostí na úřadech či natáčení dojáků ve  všech TV atd. ;-D.

1 1
možnosti
Foto

Nevšiml jsem si, že by chtěli nějaké upřednostňování.

3 0
možnosti

L40e34o 16W59o42l39f

11. 8. 2014 11:25

Take it easy

0 0
možnosti

A37d92a64m 42S62t66a36v40a

11. 8. 2014 11:23

"...:a uspořádalo průvod. ...":  když von není průvod jako průvod!

0 0
možnosti
Foto

Pár lidí se stejnými názory se sešlo a uspořádalo průvod.   Co je na tom špatného?

5 5
možnosti

Pane Kšír, nebudou-li provokativně oblečeni, nic proti nim. A to nejsem žádný puritán, ale chápu, že právě toto se lidem hnusí. Průvod at si udělá kterákoli menšina, ale slušně a ne provokativně.

4 2
možnosti

Adoptovat výhradně vlastní dítě.

2 1
možnosti

L85e66o 57W21o81l79f

11. 8. 2014 12:06

8-o Odkdy se vlastní děti adoptují??

2 1
možnosti

Diskriminace těchto lidí dávno zmizela, takže ve skutečnosti jde o přehlídku JEN voyaerů. Je to názor zbylé většiny této menšiny, kteří by se nikdy průvodu nezúčastnili. Hrdost na svůj pohlavní sklon nebo na coming out? Dnes už je jiná doba. Dnes to zajímá jen skutečné primitivy nebo s prominutím náboženské fanatiky. Lidé dnes mají vážnější problémy. Politické napětí na východě, finanční problémy hlavně v rodinách s jedním rodičem, některých důchodců a zaměstnanců. Tomu se říká homosexualismus- propagace homosexuality. Vzpomněl jsem si na propagaci fousaté mužoženy. Nebo ženomuže?

12 2
možnosti

Žádné právo adoptovat dítě neexistuje, je to výsada pro lidi, kteří dokáží dítěti vytvořit optimální rodinné prostředí a být mu pozitivním ženským i mužským vzorem. Toho homosexuálové z logiky věci prostě nikdy dosáhnout nemohou a není proto žádný důvod jim svěřovat děti k adopci. Stejně tak by nikdo nesvěřil dítě například svobodnému mladému heterosexuálnímu muži, i kdyby o adopci stál sebevíc.

12 3
možnosti

No vidite a to jsou prave ty predsudky...ze tisice deti vyrustaji v nefunkcnich rodinach je ale asi v poradku

5 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral