Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

Breivik je antikomunista

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Souhlasím s Vámi a plně Vás podporuji. Ať zvítězí demokracie a ať je ten anonymní šmejd souzen.

0 4
možnosti
RN

"Její autoři nebo autor, pod záminkou jakéhosi humoru, který on označuje za černý humor, postuje věty, kterým se slušný člověk nemůže ani pousmát, natož, aby se jím zasmál." --> Já se u některých vtipů na té FB stránce chechtal docela dlouho a spokojeně R^;-D;-D (i když jiný byly slabší)

...jinak, vy podle mě jste nepřítel nejen komunismu a islámu, ale i svobody.

8 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RN

LOL, tím obrázkem jste mě dostal R^;-D

1 0
možnosti
MR

M80i26l34a77n 26R78a12d34e52k

1. 10. 2014 17:13

ja bych zase nemazal vubec nic. Ono staci ze nackove jsou zakazani az za takove hovadiny jako zverejnovat runy nebo hakenkrajc, kterezto symboly nejsou vubec jejich, jen je Ada zneuzil.  Ale komanci, srp a kladivo a tvare komunistickych masovych vrahu jsou koser. To by melo byt bud a nebo.

Jsem toho nazoru ze zpochybnovani holokaustu je slabomyslnost, ale nemelo by to byt trestne, to je voda na nackovsky mlyn.

Pochybny humor je neco cemu se nezasmeju, ale nechci to zakazovat, to by z nich delalo mucedniky za "svobodu slova".

2 0
možnosti
VK

Pane Radku, já jsem přesvědčeným odpůrcem absolutní svobody slova. Alespoň do okamžiku, než si lidé uvědomí, nutnost osobní zodpovědnosti, musí existovat jakási regulace. Je jasné že je to zneužitelné ale je to daň za svobodu a demokracii a také za nechchopnost chovat se a jednat jako lidské bytosti

2 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

J75o29z44e23f 42N21o51v36a88k

1. 10. 2014 17:04

Tak jsem si tu stránku prošel a jediné co můžu říct je to staré: koho to uráží, ten ať tam neleze. Některé věci jsou na můj vkus dost za hranou, ale to je jenom můj subjektivní názor. Reklamu bych jim rozhodně nedělal.

13 1
možnosti
MP

Po precteni Vaseho clanku mne napadlo, ze bych si mel zridit ucet na FB a tu predmetnou stranku take "lajkovat". Az na vzacne vyjimky ji sice neshledavam vtipnou, ale zajimala by mne soudni konfrontace s nekym, kdo ma tu nebetycnou drzost nekomu narizovat, co se mu ma nebo nema libit. A jeste tak cini zneuzitim klacku nejvetsiho - statni moci. Kdybyste krome patentu na rozum vlastnil i koule, podal byste civilni zalobu a zbabele se neschovaval za PCR a statniho zastupce. Ale tolik "sve svate veci" zase neverite, ze? :o(

11 1
možnosti
VK

Pane Pavláte, vy máte asi dost velké problémy se svobodou, když máte tu nebetyčnou drzost někomu nařizovat, jestli se v případě pochybností má obrátit na soudy nebo né.

1 8
možnosti
Foto

Možná mimoděk jste strefil podstatu celé té věci: celý ten board tvoří a přispívá do něj nějaký konkrétní člověk, ale je skryt za poměrně tolerantními pravidly FB pro tvorbu profilu. Právě to umožňuje vystavení i poměrně sporných, nebo přímo kriminálních stripů. Kdyby bylo nepochybné, kdo je tím člověkem, samozřejmě by si to nedovolil, protože by buď jednoznačně porušoval svou pověst bezúhonnosti v trestním ohledu, ale také společenském.

Psal jsem to, jeden mezi prvními, TB: nemá valný smysl to nechat smazat, ostatně FB nechápe, co česká slova skrytá do bitmapy znamenají. Je třeba vědět, kdo to píše a udělat si na něj osobní názor. Podobně, jako třeba na dílo Mein Kampf. Pokud jej nebudu smět vidět a posoudit, odmítám na něj přebírat jakýkoliv oficiální názor. Nebo na jakýkoliv jiný veřejný projev.

Ano, někdo je takový, vím, co napsal, mám na něj názor a je správné (že si jej mohu udělat). Chybné je zakázat, nebo zrušit neetický, nemravný, i protizákonný názor. To totiž ten názor a nositele neodstraní, jen skryje.

Je třeba jej personifikovat a pak činit jakékoliv jiné kroky, třeba právní. 

A popravdě, i kdyby byl pachatel nalezen a potrestán, ani pak bych zdroj toho činu neodstraňoval. Ať to lidé vědí a mohou závěry činit.

2 1
možnosti
VK

Ale tady nejde o pachatele a potrestání. Tady jde o to co píšete. Ukázat kdo jsou ti lidé. At vylezou z kanalizace. At se ukážou když jsou takoví demokraté.

1 2
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral