Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dovolím si prorokovat, jak to dopadne. Pokud vaše slavné trestní oznámení neodloží rovnou policie (máme k tomu, jak už někdo níže podotkl, už rozhodnutí soudu v podobné věci), pak to zcela určitě učiní státní zástupce. K soudu se to vůbec nedostane.

2 0
možnosti

T80o42m70á18š 44P36í36c24l

25. 10. 2014 13:53

Víte, v čem je výhoda svobody? Karmuji tady Vaše ostatní články, které svobodu člověka velmi dobře hájí obzvláště proti jedné totalitní ideologii, zatímco za tento byste zasloužil štětiny se solí. Na "Citátech" se občas výborně pobavím (přiznávám, i u vtipů, co jsou hodně za hranou), za některé fórky bych jejich autora také nejraději přerazil. Jen se mně pořád nějak nechce dávat na jejich autory trestní oznámení nebo Vám tady za tento článek nenávistně nadávat. Zkuste to taky tak.

0 0
možnosti

nezkusím, protože já neumím ustupovat zlu a tolerovat propagaci nacismu.

0 1
možnosti

"Tyhle aféry všechny jen otravují. Já bych všechny ty humory a oznámení zakázala."

2 0
možnosti

Krásně si tu diskusi cenzurujete...

3 0
možnosti

Autore, v jakéže to zemi momentálně žijete? ;-) Kdysi jste tvrdil, že v USA, ač narozen v Izraeli, ale vždy jste se nám do uvedených dat tak nějak zamotal, že? No nic, takže pokud si jen, jako obvykle, plácáte játra za účelem karmohonění, tak OK, ale pokud to skutečně myslíte vážně, tak doporučuji ještě zakázat FCB. Nebo internet úplně. Co Vy na to?

2 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Nechcete smazat všechno ?

4 0
možnosti

Celé trestní oznámení bylo úplně zbytečné. Autor citátu "Já jsem doktor Mengele, trhám dětem pr..le" už byl dávno odhalen, souzen a osvobozen. Více zde http://lukascvrcek.blog.idnes.cz/c/430174/Ja-jsem-doktor-Mengele-trham-detem-prle.html

7 0
možnosti
Foto

K.H.Borovský(?): Takové už je lidské poslání, někdo píše verše, jiný udání!

26 0
možnosti
Foto

Mno, KHB byl jednou v podezření, že udal radikály, kteří chtěli likvidovat kontrarevolucionáře .... měli ho také na seznamu :)

Zrovna jeho bych si do úst nebrala. Byl v diskusích tvrdý, leč slušný. Když nepočítám jisté antisemitské tiky - ale ty měl i Shakespeare, Neruda a mnoho dalších... ale neotevírali vůli tomu fb stránky!

0 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS