Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a55n 82R23á52ž

9. 10. 2014 20:28

Když o Vas řeknu, ze jste kripl...treby jhsdte mne něčím naštval. Normální je to nerozmazávat. Jinak: Řeknete_-li to o mně bude tím zabývat max 10 sekund. Řek ne-li to někdo o invalidovi na vozíku, tak je to hovado a zasloužil by dostat nakládačku. Ale není to trestní čin. Jednání takto nechutné musí odsoudit ti, kteří jsou svědci a lide, kteri tslov3ho hňupa unají, ale rozhodně to nepřináleží soudu.

Prostě jsou mezi námi lidé, kteří se chovají jinak, než je norma, ale nemůžeme požadovat po policii ani soudecvh, aby zasahovali.

"Zájem společnosti, aby byla hájena svoboda slova má větší váhu, než zájem jednotlivce, který se svobodou slova cítí dotčen". Tak pravil soudce Nejvyššího federálního soudu USA, a já s nim plně souhlasím.

10 0
možnosti
VK

Opravte mne jestli se pletu, ale měl jsem pocit, že se zde nejedná o USA ale o Českou republiku, která má své zákony. Anebo došlo k nějaké sametové anexi USA do ČR, že tuto zemi pořád někdo dává za vzor?

1 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

RK

Ten smazany prispevek jsem cetl, nic spatneho v nem nebylo. Tady asi nema smysl diskutovat ani slusne, Vy to stejne smazete, protoze diskutovat je zrejme nad Vase moznosti.

Cize nejen kriminalizace a udavacstvi, ale i cenzura. Jste proste jednicka R^

12 1
možnosti
VK

Pane Kábo, nemažu žádné příspěvky. Mažu konkrétne Kolebu. A je naprosto jedno co napíše. I kdyby napsal, že je nebe modré, tak ho smažu. Takže prosím nelžete.

0 7
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

MR

M84i81l33a70n 63R64a97d74e55k

9. 10. 2014 17:53

TAKE TROCHU JINAK - nekdo rekne vozickari - ty kriple! a zaslouzi par facek aby se usmernil.

Neco jineho je kdyz ten vozickar bude vyhledavat na webu stranky blbanku kde se o vozickarich zminuji jako o kriplech.

To je neco jako kdyz budete doma drbat souseda, a on se postavi za dvere a bude vas poslouchat a pak poda trestni oznameni ze o nem sirite drby.

2 1
možnosti
VK

jenze vy porad, z nejakeho duvodu, nechcete pochopit, ze ty stranky nemusite vyhledavat. Ja se k nim dostal, podobne jako pani Boehmova uplnou nahodou. Proste vam na FB prileti aniz byste o to stal. Takovych pripadu jsou stovky denne. Nabidky, upozorneni typu to vas muze zajimat a podobne. Ta nabidka muze vypadat neskodne takze to otevrete. Ale to neni az tak podstatne. Dulezite je, mit silu a ochotu branit se takovemu odpadu. Nezavirat oci a nerikat to odporne typicke ceske " nechme je byt " Uz jsem to napsal, Hitlera s jeho Mein Kampfem taky nechali byt. Nechali byt mnohe dalsi a nikdy to k nicemu nebylo. Tak sakra zruste vsechny zakony a narizeni a budte stastni ze si muzete rikat co chcete. Ze muzete napadat, urazet, spinit pamatku mrtvych a umucenych. A onanujte nad vedomim, ze je svoboda slova a ze vam kontretne na ni tolik zalezi.

3 4
možnosti
JC

Ani antikomunista, ani islámofob, ale prostě udavač, jaké mají tyto režimy v oblibě.

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JO

Na facebooku tedy ty fotky holčiček prý už nejsou. Schválně jsem se podívala na blog p. Boehmové. Ona zkopírovala nějaké vtipy z té stránky. V tom jejím článku pořád ty vtipy o holčičkách a jejich fota jsou.

Já tohle nechápu, sama na facebooku a v článku moralizuje, přitom sama to nejhorší zkopíruje a dá si to na hlavní stránku, aby to jó nikdo nepřehlédl.

11 1
možnosti
DZ

Jenže paní Ondrová on sice admin už aspoň nepoužívá jejich fotky, nicméně vtipy o jejich smrti a to dost nechutné, šíří nadále. Jen s fotografiemi jinými.

0 1
možnosti
Foto

J48a83n90a 61M81a33j52o29v72á

9. 10. 2014 13:39

No tak pak dejte vědět, jak to dopadlo, jo?

0 0
možnosti
RK

Celkem jednoduse, trestni oznameni bude odlozeno. Zadny trestny cin se nestal a ani nebude mozne identifikovat sproste podezrele.

2 0
možnosti
DM

Presne kvuli lidem vaseho typu by melo byt podani TO zpoplatneno castkou alespon nekolik tisic Kc. Pak by ten, kdo TO podava, byl nucen alespon trochu verit ve svuj uspech a nepodavat TO kvuli kazde blbosti. Kdyz soud vyhraje, tak mu tento poplatek uhradi zpet zalovany v ramci soudnich vyloh.

14 2
možnosti
MT

Tady si trochu (spíš hodně) pletete pojmy. TO není o nějaké výhře u soudu. TO podáváte třeba na neznámého pachatele, který vám vykradl barák a jeho pak žaluje stát, který ho buď odsoudí nebo ne, podle toho, zda mu to žalobce dokáže.

"Vyhrát soud" můžete leda v občansko-právním sporu, tam se ovšem žádné trestní oznámení nepodává.

Podle vaší teorie by chudá znásilněná ani nemohla jít podat TO...:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral