Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

R75o93m11a87n 58F95i42š91e20r

9. 10. 2014 12:31

nejhorší jsou ti lidé, kteří si myslí, že změní svět. Nakonec z nich vždy jsou ..., co nezmění vůbec nic

4 0
možnosti
Foto

Já Ti nevím...příznivcem stránky nejsem ani náhodou a to ne proto, že nemám ani fcb profil...ale přesto bych tohle neudělal. Já vcelku chápu, co jsi chtěl říct tím srovnáním s realitou, to totiž napadne každého s trochou empatie...nicméně...přesně tohle se imho srovnávat nedá...nebo jinak, do trestně právní roviny to určitě imho nespadá, ale chápal bych, kdyby se ozval někdo v rovině občansko právní, někdo "přímo dotčený" ...

6 0
možnosti
MP

No ano, tak se postupne vymezuji hranice svobody slova tam, kde skutecne existuje a neni jen predstirana.

5 0
možnosti
LN

..takže jste paní B skočil na špek...a děláte pro její ego špinavou práci a užitečného idiota....;-(

14 0
možnosti
JD

A další kdo se nám sám určil do role Arbiter elegentiae. Rv

4 0
možnosti
RM

Věřím, že podáte žalobu na všechny politiky, kteří nám přednášejí a porcují lejna zabalena do úhledných politicky korektních balíčků. A tyto produkty se dostávají k ještě většímu počtu lidí než ty, o kterých pojednáváte Vy.

1 1
možnosti
Foto

Podle vás jsou tedy židovské anekdoty rasismem nebo projevem xenofobie? Co vtipy na islám? Jste i zde tak úzkoprsý? Nebo to rozlišujete podle toho, co vás osobně rozesměje a co ne?

15 2
možnosti
MK

No tak si zašpásujte s Mohamedem, třeba se muslimové smíchy potrhají; (ale pravděpodobně až po té, co budete bez kebule)

1 0
možnosti
PP

to vaše "Představte si, že do obřadní síně vstoupí", nebo "na mrzáka vyjekne" to je od samého počátku těžká demagogie z vaší strany, samo o sobě to nemá s citáty o hovn* nic společného, hrajete jenom na city lidí.

Na stránku citátů chodíte(chodíme) sami a stránku na rozdíl od vašeho příkladu nikomu nenutíte(nenutíme). Ta stránka citátů o h..ě je podle mně opravdu na hov.o, ale už z pricipu budu proti tomu, aby mi někdo přímo nebo nepřímo nařizoval, zda ji můžu vidět nebo ne. Názor na obsah si dokážu udělat sám a Vás k tomu nepotřebuju Vážený pane.

Mimochodem, "děkuji" paní Boehmové a Vám, protože jsem se na stránku dostal jenom díků vašemu "křížovému tažení" a dřív jsem o stránce neměl tušení. Takže ironicky tleskám a volám Bravo, tohle se vám oběma povedlo!

13 2
možnosti
BT

zdá se že jste to nepochopil, nikod vám nezakazuje tam chodit, záleží na tom zda jste si řekl: tohle je už trochu moc, tohle není zábavné nebo zda vás to pobavilo

0 1
možnosti
JS

Pane Králi,samozřejmě karma.Souhlasím s každým slovem,co jste napsal. R^

0 4
možnosti
KN

Že by Král rád omezoval svobodu slova je pochopitelné. Ale že s ním Svoboda souhlasí, to je opravdu divné ;-D.

0 0
možnosti
RK

Všechny cesty do pekel jsou dlážděny dobrými úmysly.

Kde se zastavíte? Budete podávat trestní oznámení na všechny, kteří někde zveřejní, nebo jen řeknou v tramvaji, něco s čím nesouhlasíte a co si vlastní konstrukcí vyhodnotíte jako nebezpečné?

Budete dávat trestní oznámení i na ty, kteří Vámi vyhodnoceným nebezpečným vtipům zasmějí, nebo na té stránce olajkují?

Na koho budete podávat trestní oznámení příště, resp. co dalšího, co Vy považujete za nebezpečné, aniž by se Vás to dotýkalo, bude zavrženíhodným a kriminalizovatelným?

To už se nedá ani komentovat, snad jen, že Vás je v současné společnosti škoda, v době minulé byste byl na výsluní.

Bděte!

15 2
možnosti
Foto

plus na všechny, co mají větší péro než autor...

1 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral