Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Radio Islám - posel míru nebo čeho?

Člověk by skoro nevěřil, že něco takového je vůbec možné. A přece je to pravda. Byl jsem upozorněn na stránky, které zamořují internet, které v několika světových jazycích šíří nenávist a zlo, které dokonce propagují jednu z nejhorších ideologií, jaké lidstvo poznalo. A tento web, si můžete dokonce přečíst pohodlně v Češtině.

Jedná se o web radioislam.net a jeho tvůrci nenechávají nikoho na pochybách, jak to vlastně je s tím mírumilovným Islámem.

V nabídce najdeme takové perličky, jako je tvrzení, že Holokaust neexistoval, což prý dokazuje příběh Anny Frankové, další článek nabízí zamyšlení nad skutečným množstvím zavražděných Židů za druhé světové války a kdyby to někomu náhodou nestačilo. pak v samotném závěru nabídky v Češtině radioislám zcela odkrývá karty, když si můžete přečíst protokoly sionských mudrců a to " nejlepší" nakonec přetisk celé knihy Adolfa Hitlera  Mein Kampf.

Kdo stojí za webem radioislam? Z uvedené stránky je možno zjístit, že jí provozuje skupina bojovníku za svobodu a podporu Ahmeda Ramiho. A kdo u všech rohatých je Ahmed Rami?

Narodil se v Maroku a v roce 1973 dostal politický azyl ve Švédsku poté, co nakukal úřadům že byl jedním z pronásledovaných králem Hassanem

Od roku 1987 zahájil na veřejném rozhlasovém prostoru vysílání takzvaného radia islám, ovšem zakrátko se dostal do konfliktu se zákonem, když jeho vysílání bylo zaměřeno na šíření nenávisti proti Židům.

V roce 1990 byl odsouzen k šesti měsícům vězení pro šíření nenávisti, kterého se dopustil jednak ve vysílání radia islám a také na stránkách své knihy s názvem Co je to Israel.

Pozdějí byl Rami vyšetřován i ve Francii a prozatím poslední vyšetřování skončilo v roce 2004 neuspěchem, když žalobce nebyl schopen dokázat, že Ahmed Rami je zodpovědný za výroky které se na stránkách radiaislam objevily. Tento neuspěch ovšem není ničím nezvyklým, když si uvědomíme současnou situaci ve Švédsku a to, jaký vliv tam islámské skupiny mají.

Ahmed Rami se často objevoval na srazech neonacistu a jím podobných skupin, které hojně distribuují jeho knihy. Specialitou těchto knih je samozřejmě popírání holocaustu.

Je velice zvláštní, že jakmile se objeví kdokoliv, kdo kritizuje Islám, nebo kdo se opováži kritizovat občany, kteří nehodlají respektovat platné zákony České republiky, je okamžitě označen za rasistu, xenofoba ale to, že v České republice funguje web, na jehož stránkách najdete propagaci zvěrstev, to zjevně nikoho nezajímá.

Síla Islámu v Evropě a v celém světě roste. Už to není jen atraktivní pohled na jinou kulturu. Je to nebezpečný kolos, který stále mocněji ovládá státní struktury různých zemí. Nedávno byl publikován názor britského žurnalisty, že muslimové, vracející se do Britanie po takzvaném arabském jaru, jsou agresivní a není vyloučeno, že jsou připraveni i zabíjet. Dokonce už zakládají i takzvané islámské hlídky, které mají v ulících západoevropských měst dohlížet na dodržování či na vynucovnání si jejích představ práva. Problémy hlásí Británie, Nizozemí, Belgie a Dánsko. Nejčastější jméno novorozenců v Oslo je Mohammed. Britský Daily Mail přinesl 4. února informaci, že otec, významný duchovní, který měl svůj pořad v Saudsko Arabské televizi, byl uznán vinným ze znásilnění a zabití své pětileté dcery, a byl propuštěn poté co zaplatil její matce 50000 USD odškodné. Podle islámského práva totiž, nelze popravit otce za vraždu dcery, či manželky. Celý příběh zde.

Jak dlouho potrvá, nežli podobné zprávy budou přicházet i z evropských měst? Evropa je den ode dne méně Evropskou.

Autor: Václav Král | úterý 12.2.2013 11:00 | karma článku: 29,72 | přečteno: 1683x
  • Další články autora

Václav Král

Pussy Zeman riot

Stále mi nejde do hlavy, proč ten ogar Zemanů v tom rádiu musel mluvit o nějaké dívčí kapele z Ruska. Teda, porozuměl jsem jeho brebentění, i jsem pochopil, že na případu těchto děvčat chtěl ukázat, že báťuška Putinojc nemá problém s politickými oponenty ale s kriminálníky Jenže...

17.11.2014 v 10:00 | Karma: 19,36 | Přečteno: 1052x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Veteran's day - vzpomeňme na hrdiny

Zítra se v USA slaví významný den, den veteránu. Je to pocta všem mužům a ženám, kteří nasazovali a nasazují své životy a slouží své vlasti, ať už je tomu tak kdekoliv na světě. Je to chvíle, kdy je čas se zamyslet a poděkovat těm, bez kterých by se životy v různých koutech světa neodvíjely svobodně.

10.11.2014 v 11:00 | Karma: 14,18 | Přečteno: 649x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Kašlete na Zemana, pomozte paní Michalákové

Už si myslím že toho Zemana je poměrně dost. Řečeno jeho slovy, Zeman sem, Zeman tam...přitom jsou důležitější věci, nežli tento človíček. Nesouměřitelně důležitější problematikou je nyní případ dětí paní Michalákové, které jsou už více než 3 roky zadržovány norskou stranou, bez podstatnějšího zájmu a zásahu českých úřadů. Včetně Miloše Zemana.

6.11.2014 v 11:00 | Karma: 39,62 | Přečteno: 8141x | Diskuse| Ostatní

Václav Král

Zbabělý brutální čin takzvaného palestinského bojovníka

Kolik ještě důkazů bude potřebovat svět, aby pochopil, že Israel má co do činění s nelidskými zrůdami, které, nejenže se neštítí používat vlastní obyvatele jako štíty, dokonce i vlastní děti. Tyto bestie v lidské kůži, ve své nenávisti ke všemu, co je převyšuje, vraždí obyvatele země, která netouží po ničem jiném, nežli po životě v klidu a míru se všemi svými sousedy.

23.10.2014 v 6:12 | Karma: 39,54 | Přečteno: 2063x | Ostatní

Václav Král

Kruh se uzavírá, trestní oznámení bylo podáno

Jak jsem napsal ve svém předchozím článku, po seznámení se s obsahem facebookové stránky citace o h.... jsem se rozhodl podat na její tvůrce trestní oznámení. Toto jsem učinil včera a dnes bych se rád v posledním svém komentáři na toto téma vyjádřil, jak k tomu proč jsem to udělal a k tomu co si o této stránce myslím.

9.10.2014 v 11:00 | Karma: 27,81 | Přečteno: 3660x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral