Islámismus, komunismus, a "citace o...", jsou jedno a totéž

1. 10. 2014 11:00:00
Jednou za čas se na blogu objeví článek, který svým obsahem ale hlavně kvalitou výpovědi vyvolá bouři a rozčeří jeho poklidné vody. To se povedlo paní Tereze Boehmové, která svým nejnovějším počinem, pořádně šťouchla do vosího hnízda. A včeličky vylétly a snaží se bodat.

Ve svém článku se věnovalá facebookové stránce s duchaplným názvem "Citáty vo hovně", která se tváří jako recesistická, používá terminy jako humor, černý humor, parodie a podobně, přitom je to ale ta nejhnusnější a nejposranější žumpa, jakou si lze představit.

To co se strhlo v diskusi pod článkem paní Terezy, by mohlo svádět k dojmu, že autorce se dostalo všeobecného odsouzení a že obecně čtenáři nesouhlasí s jejími názory. Naštěstí je možné nahlédnout do statistiky článku a tam vidět, že se jedná o nejúspěšnější počin tohoto týdne, ba co dím, dokonce za poslední týdny tři. A počítadlo narůsta. A to je rozhodně velice pozitivní zjištění, protože, o co vlastně na oné stránce běží?

Kdo čte zdejší blogy a zná mé články, ví že jsem " Islámofob a antikomunista " Na těchto ideologiích mi vadí spousta věcí, které jsem mnohokrát popsal ale jednou z nejdůležitějších je fakt, že obě pohrdají lidským životem a úctou k člověku. Markantní je to v poslední době hlavně u Islámu, který klade na první místo, před lidský život, uctívání jakéhosi násilníka a vraha, jehož slova jsou pro radikály z řad Islámu posvátná.

No a přesně toho jsme svědky na stránce, o které je zde řeč. Její autoři nebo autor, pod záminkou jakéhosi humoru, který on označuje za černý humor, postuje věty, kterým se slušný člověk nemůže ani pousmát, natož, aby se jím zasmál. Naprosto pohrdá úctou a respektem k těm, kteří zahynuli, kteří byli zavražděni a schází mu empatie k těm, kteří přežili. Naopak. Jakákoliv citlivost a účast je pro něj záminkou k posměškům či bagatelizaci.

Nejnovější obrázek s ksichtem Breivika říká, že hněv je lepší než beznaděj. Opravdu je to k smíchu, když si uvědomíme, co ta zrůda udělala?

Je hodně zajímavé sledovat, co článek paní Boehmové vyvolal. Jaké hysterické reakce vzbudil a kolik zla okamžitě vylezlo na povrch. V reakcích se potrefeně ozývají věty o demokracii a svobodě slova. A tak jsem si řekl, že těmto existencím tu demokracii dopřeju v její plné a nefalšované kráse a nahotě. Mám totiž nejen dostatek prostředků a času ale hlavně chuť dostat celou tuto věc k široké veřejnosti. Protože v České republice je demokracie, je tedy vhodné, aby se co největší okruh lidí seznámil s činností autora a příznivců "Citátů " a hlavně, aby jasně vylezli z děr ti, kdož se momentálně ukrývají s stydí se přiznat příslušnost k této stránce. Proto, zcela demokraticky a ve smyslu znění českých zákonů jsem oslovil právní kancelář a společně vypracujeme a podáme trestní oznámení na autora této stránky, protože podle mne a podle renomovaných advokátů, které jsem oslovil, se publikováním fotografií a textu k ním přidaným, dopustil trestných činů hanobení národa, rasy a přesvědčení a schvalování trestného činu. Tím, že dosud ze stránky admin neodstranil výhružku jakéhosi Maška vůči mne, který napsal: " Václave Králi, z plynových komor slyším tvé poslední Shalom ", se také jako administrátor dopustil trestného činu podílnictví na vyhrožování.

Společně s právníky a policejními odborníky se budeme snažit zjistit a identifikovat všechny ty, kteří onu stránku olajkovali. Přestože mnozí jsou to anonymní uživatelé facebooku, u většiny to určitě problém nebude.

Ale aby bylo řečeno naprosto jasně a zřetelně. Mým cílem není, pro tuto chvíli, dostat admina a příznivce citátů do vězení. Mým cílem je zjistit a ukázat, jaká je síla a moc demokracie a spravedlnosti v České republice. Jestli v této zemí mají oběti trestných činú a jejích pozůstalí právo na důstojnost anebo jestli tomuto právu je nadřazena, jakási pochybná fráze o absolutní svobodě slova. Jak se ukázalo, správci Facebooku mají zájem o mazání neškodné nahoty, ale skutečné zlo jím nevadí, což je sice zarážející ale to pokrytectví zase až tak nepřekvapuje.

Uvidíme tedy jak tomu je v České republice. Věřím že Policie, Státní zastupitelství a Soud rozhodnou správně.

Autor: Václav Král | středa 1.10.2014 11:00 | karma článku: 41.34 | přečteno: 8610x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Ostatní

Ladislav Jakl

Dělají z nás ženy! Nebo jen hlupáky?

Jsme všichni obětmi tajemného spikleneckého experimentu, kdy pomocí přísad do potravin globální vládci nadělají z chlapů zženštilé hermafrodity, neschopné plodit děti?

28.3.2024 v 18:55 | Karma článku: 20.18 | Přečteno: 274 | Diskuse

Milan Šupa

Čerpejme sílu ke vzestupu z prožití reality Ducha

Myslím, tedy jsem! Tato slova jsou lež! Jsou omylem! Kdo je akceptuje, sází na falešnou kartu a promrhává svůj život. Ztotožňování vlastní jsoucnosti s rozumem a myslí je tou největší tragédií, která nás může postihnout.

28.3.2024 v 16:13 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 29 | Diskuse

Jiří Herblich

Slovo, které radí člověku je Božské tím, že chápe princip Božství

Kdo najde slovo své jako Božské tím, že uvěří. Ten najde slovo společné jako svoje a bude to slovo Boha v člověku.

28.3.2024 v 6:28 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 23 | Diskuse

Yngvar Brenna

Jakou chcete budovat společnost aneb pryč s Velikonocemi

Skutečně je to něco, za co máte utrácet peníze i čas a úsilí, abyste ty dopady potírali, či alespoň pokoušeli, byť zcela marně, zmírnit? Přece jde o to, jakou chcete budovat společnost.

28.3.2024 v 1:56 | Karma článku: 15.11 | Přečteno: 286 |

Jan Andrle

Nový oblek

Jak slíbil, tak udělal. Sliby se mají plnit, že. A já to stihnu nejen do vánoc, ale dokonce do velikonoc. Tady to je, přátelé blogeřníci.

27.3.2024 v 22:17 | Karma článku: 19.55 | Přečteno: 501 | Diskuse
VIP
Počet článků 415 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2013
http://facebook.com/vaclavthekral

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...