Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Včera jsem si blog četl na telefonu a musím říci, že z něj nemám dobrý pocit. A to proto, co se v blogu píše, má bohužel reálný podklad. Nejradši bych autora žaloval pro šíření "poplašné" zprávy, ale ve skutečnosti by to byla žaloba za šíření "pravdivé" zprávy a to není trestné. Takže, i když autor po přečtení může za můj neklidný spánek, žalovat ho nemohu.

6 0
možnosti

Clovek je v nejvetsim nebezpeci prave, kdyz se se citi velmi bezpecne a pohodlne... EU cekaji casem velke nepokoje, dost mozna i valka, pokud se jeste neco vcas nezmeni, pokud si nekdo neuvedomi, ze ten pocit bezpeci je dosti falesny.

10 3
možnosti

Minimalne ty nepokoje jsou nevyhnutelne, protoze Islam neni v zadnem pripade nabozenstvim miru. Islam neni vubec nabozenstvim a miru uz vubec ne, a proto jeho vudcove, at se zahaluji do jakehokoliv proudu, budou tlacit na expanzi. Je jen na Evropanech, nakolik si tento natlak nechaji libit. Zatim to vypada, ze se k tomu stavi prapodivne klidne. Jak muzeme videt nejen ve Skandinavii ale take ve Francii, Britanii, Belgii a Holandsku ale stale casteji take prekvapive v Nemecku, kde turecka mensina, uz pomalinku mensinou prestava byt a silne teto pozice vyuziva.

9 2
možnosti

8. 1. 2013 11:17

No nevim zda zacit nakladat lidi do dobytcaku a nekam je odvazet, nebo co si autor predstavuje, je vhodna reakce na dopis, o kterem neni znamo kdo za nim vlastne stoji.

4 20
možnosti

8. 1. 2013 17:56

Zatím je to 10 : 3 pro ty dobytčáky. To je docela děsivé.

2 10
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral