Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V32í11t 20H80a66s51s83a34n

12. 2. 2013 12:54

Autore, díval jsem se na ty stránky a je to fakt síla. Ve svém článku píšete, cituji:  "to, že v České republice funguje web, na jehož stránkách najdete propagaci zvěrstev, to zjevně nikoho nezajímá."

-Vám však skutečnosti nejde o poukaz na nenávistné weby fungující v České republice, jako o to, že jste objevil odkaz díky němuž si můžete opětovně kopnout do Islámu jako do celku. Kdyby Vám totiž skutečně šlo o poukázání na to, jak je možné, že v ČR fungují weby na kterých lidé najdou propagaci zvěrstev, tak byste měřil všem stejným metrem a napsal také článek o nenávistném webu provozovaném českými neonacisty, na který jsem Vás zhruba již před půl rokem upozorňoval. Místo toho jste však napsal tento ironicky laděný článek:

http://vaclavkral.blog.idnes.cz/c/309598/Svet-se-ocitl-v-osidlech-nacizmu.html

Zde je mírumilovná, Súfistická tvář Islámu, která si získala srdce několika stovek Němců:

http://www.burhaniya.info/intranet/I_intr_e.htm 

-Jenže o té vy nenapíšete, protože byste musel uznat, že Súfistický Islám nezapadá do Vašich konstrukcí o Islámu, je naprosto neškodný a to se Vám ve Vašem jednostranném vidění světa jaksi nehodí do krámu. Rv

1 7
možnosti
VK

ten clanek na ktery jsem zde odkazal, mel za ukol ironizovat nevzdelance, kteri delaji z Landy nacistu. To jste nepochopil?

3 3
možnosti

alespon vidite, co vse jsou nekteri zakryvat tzv. "politickou nekorektnosti". Radio islam samozrejme neni sam. Zkuste originalni cesky tzv. Narodne vzdelavaci insitut" Napr.

1 1
možnosti

12. 2. 2013 11:35

Ten Národně vzdělávací institut to je dobrá žumpa. Kapitolka "Rasa a eugenika" je obzvlášť výživná.

3 0
možnosti

12. 2. 2013 11:13

Ve Švédsku nemají islámské skupiny žádný vliv. Ahmed Rami byl za rasovou nenávist odsouzen už v 90 Radio Islam bylo zatrženo nejprve na rok a poté co další představitel David Janzon byl odsouzen za totéž uzavřeno navždy. Webová verze není na žádném serveru fyzicky umístěném ve Švédsku, nýbrž v USA. Švédsko je jediná země, co s takoou nenávistnou propagandou něco dělá, tak trošku tu kritiku mírněte, je dost nespravedlivá.

2 2
možnosti
Foto

Je taky nutné dodat, že ač se Ramiho projekt jmenuje "Radio Islam", jeho obsah je čistě antisemitský a samotné islámské náboženství se vůbec nezaměřuje. Ani ty protižidovské výpady na něm nejsou vedeny z islámských pozic, ale odvolávají se na dokumenty typu Protokolů mudrců ze Sionu apd. 

Tvrdit, že existence této (v dnešní době již jen) webové stránky něco vypovídá o islámu je ještě mnohem troufalejší, než tvrdit, že existence Ku Klux Klanu vypovídá o povaze křesťanství.

2 3
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral