Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Krepcici Cemper je dobry priklad. Sam je sledovan Policii CR a BIS jako nebezpecny ultralevicovy extremista a je podle nich tak rizikovy, ze ho dali na mezinarodni No Flight list typu B ... coz je dobre, jeho pritomnost nebude otravovat vzduch v Kanade a USA.

24 0
možnosti
Foto

Zkusmo jsem si v textu zaměnil islám za judaismus a hned na mě dýchl konec první republiky. Takový ten zkažený, odporný puch, co vycházel z tlam a per českých fašistů sdružených kolem Vlajky.

2 21
možnosti
PP

Nějak jsem si nevšiml, že Židé vyhazovali za 1. republiky v ČR, resp. v celé Evropě, do luftu vlaky, autobusy. Podřezávali na ulicích lidi za výkřiků- Jehova je mocný. Stříleli lidi v muzeích. Vytvářeli "halacha no-go zóny", kde napadali Evropany a kam pak politici doporučovali ne-židům kvůli bezpečnosti raději nechodit . Že by demonstrovali v ulicích s transparenty "demokracie je rakovina". Vykřikovali, že judaismus zvítězí a komu se to nelíbí, ať se z ČR odstěhuje. atd.

Jestli je situace něčemu podobná, tak právě appeasementu před odpornou ideologií islámu připomíná ustupování před nacismem....

30 0
možnosti
MT

Je to jen vysledek totalitni fasisticke diktatury ve jmenu pseudodemokracie, a pseudosvobody.

1 0
možnosti

a jak si představujete fungující nepseudodemokracii a nepseudosvobodu? :-)

0 0
možnosti