Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

presne napsano R^R^R^ a jedina dobra zprava je ze ne vsichni Cesi si sednou na zadel kdyz jim zasusti bankovkama pred nosem. A alespon trosicku, ale prece, se brani.

4 0
možnosti

J35a52r77a 69R39a12n57k

8. 8. 2014 21:28

Vaclave, omlouvam se, ze jsme to diky Maruskine vzali OT, ale treba ji prijde na pomoc Vitek Hassan, svudnik muslimskych zen v nocnich klubech v Sudanu;-)

6 0
možnosti

J52a98r79a 40R41a28n80k

8. 8. 2014 23:04

A nevsimla jsem si te fotografie, na zacatku blogu, kde si netopyri delaji "selfie"....vtipneR^R^R^

2 0
možnosti

Zásadní rozpor je v tomhle: když přijede turista (odkudkoli) do nějaký arabský země, MUSÍ se podřídit a dodržovat JEJICH pravidla (hlavně v oblíkání, ale asi i v dalších tématech), zatímco když přijede arábec kamkoli jinam, nejen že NEDODRŽUJE pravidla navštívený země, ale ještě má tu drzost požadovat, aby se hostitelská země přizpůsobila jemu. (pozn.: není to vlastní zkušenost, ale desítky let hodně čtu)

Takže pokud arabáci chtějí něco po nás tam u nich, je zcela namístě to, že my zase u nás chceme něco po nich, to by měli vzít na vědomí, pokud se tu chtěj pohybovat. A jestliže oni to po turistech vyžadujou i metodou uvěznění či násilí, není důvod, abysme my to vyžadovali našima způsobama - vyšetřování, pokutování, vyhoštění...

A vůbec, pozoruju tady na blogách cosi divnýho za poslední rok až dva, a to příliš mnoho článků opěvujících a hájících arabskej a islámskej svět, a to je mi podezřelý. Dokonce víc podezřelý než pravidelná propaganda těch několika katolickejch pámbíčkářskejch fanatiků. Kupodivu tady chybí židovská propaganda, i když je tady v Česku židovstva víc než arabstva.

Jako neznabohovi jsou mi ty náboženský propagandy protivný všechny!

7 1
možnosti

Stejná mantra pod všechny blogy k tematu? Rv

0 11
možnosti

Co je podle vás "jakákoliv kultura"? Evropská? Hluboce se mýlíte. Byla babylonská, řecká, egyptská. Je "euro-americká" (fakticky římská + semitská), čínská, buddhistická, animistická, islámská, šintoistická, ...   Není pravda, že kterýkoliv národ neuznává "jakoukoliv kulturu". Ona totiž neexistuje pouze ta Vaše.

1 2
možnosti

Pane Hruby, jako kultura se rovněž označuje soubor chování, který je obecný pro lidskou, vyspělou společnost. V tomto případě hovoříme o kultuře, kdy se lidé chovají jako lidé a né jako dobytek. Na tomto poli neexistuje moje nebo vaše kultura ale prostě kultura lidské bytosti.

10 1
možnosti

ne ta slovena je mimo takze tu arabacskou matraci ignorovat

4 1
možnosti

J73a30r57a 30R74a22n18k

8. 8. 2014 20:42

Ona je spis nekde z Cecny. Kdysi zde o tom u jejich prosilamskych blogu byla diskuse, ted uz chybi jen pani Diartova;-)

4 1
možnosti

Tak že jsou nomádi etnickou skupinou, to jsem nevěděla ;-D a že jsou barbarští, to také ne. 

V arabských zemích jste, pane Králi, pobýval tak maximálně na letišti, že? Jinak byste to, co jste napsal, nenapsal.

0 9
možnosti

Až se naučíte číst a chápat psaný text, pak spolu můžeme diskutovat.

7 1
možnosti

Jelikož je toto v Teplicích již dlouhodobý problém, přikláním se k názoru, že se jedná hlavně o předvolební téma - najednou magistrát slyší stížnosti občanů.

A co se týká úklidu města, tak se uklízí v centru a v okolí lázní. Na úklid okrajových částí není čas a peníze.

3 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral