Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zákon akce a reakce. To si ještě pamatuju ze školy. A protože paní Maruškinová nemá dost odvahy nechat diskusi u sebe otevřenou, na což má samozřejmě právo, má utrum i u mně, na což mám právo zase já.:-).

0 0
možnosti

Malé vysvětlení, proč jsem smazal komentáře Víta Hassana. Jak můžete zjistit níže, dohodli jsme se, já to nabídl on to přijal, že si nepolezeme vzájemně na nervy a nebudeme jeden druhého na jeho platformě otravovat. Bohužel, Vít Hassan se zachoval po vzoru Hamasu, to znamena že dohody nepovažuje za dodržení hodné, nu a já se tedy zachovám po vzoru mých hrdinů, tedy IDF a podle toho s Vítem Hassanem na svém  blogu budu zacházet.

1 0
možnosti

Je vám 12 nebo ještě míň? 9 let? ;-D Hezky jste zase pobavil. Na holku máte zvláštní zájmy, IDF a Hamás, ale ten je holčičí - také jsem to dělala, když mi bylo devět. A ještě jsem si psala seznam kámošek a ne-kámošek. Máte taky něco takového?

1 0
možnosti

Velice inteligentní komentář, od asi naprůměrně inteligentního čtenáře: cwswh@seznam.cz]

Každý by si měl napřed zametat před svým prahem. Arabští hosté v Teplicích, kteří přijeli na maximálně měsíční pobyt, nejsou žádným nebezpečím pro ČR a některým jejich časově omezeným přáním lze klidně vyhovět. V hospodách, hotelích a pod. vždy užívali Češi heslo Náš zákazník, náš pán. Takže váš článek bude spíše asi protiarabskou židovskou propagandou. Větším a nepřijatelným nebezpečím pro ČR jsou opravdu kolaboranti, US lokajové a kolaboranti, kteří v zájmu té zdechající teroristické kobyly manipulují s veřejným míněním a šíří jejich propagandu a prosazují výlučně jejich imperiální zájmy. Jinak obecně asi každé společenství by se mělo samo zamyslet, čím to je, že vzbuzuje všeobecný odpor a nenávist. Je opravdu zvláštní, že cikány nemají shodně rádi v ČR, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku a bůhvíkde jinde a podobné to asi bude se stále vzrůstající všeobecnou nelibostí vůči Sionistům....

1 0
možnosti

Tak nejmíň o dvě úrovně nad vaší inteligencí, pane "Králi". Děláte Sionismu a Izraeli a Židovství, plnému inteligentních lidí, medvědí službu. Rv

1 1
možnosti
Foto

J32a69n 93C60e50m96p74e55r

19. 8. 2014 12:55

Tohle je Česká republika - máte s tím problém?

NE! :-)

2 0
možnosti

Trochu pozapominate na zeme Moravu a Slezsko, ktere tato Ceska zeme oficialne zrusila a nechce o nich ani slyset.  Holt neni zeme jako zeme a take neni vsechni ceske co je v Ceske republice.

0 0
možnosti

O69t35t26o 30N13o63v32a21k

18. 8. 2014 23:43

OBLECENI:

Clanek o oblecni sice nic nerika, aler kdyz se zde o tom kybicuje tak proc ne ;-)

Ja dneska potkal bezdomovce, byl oblecen v zimnim, na hlave kapuci, zimni boty ... nato ze bylo skoro poledne a 30st vypadal jak exot ... to je vse.

Muslimske zeny vypadaji v tech pytlech stejne, jako exoti, nikomu zde nevadi co ma kdo na sobe, jen jaksi islam je spojen s terorismem a lide pak nevi, zda ten pytel vybouchne, nebo ne ... a maji k tomu sakra duvod, protoze tohle jsou pro nas nab. fanatici ze stredoveke sekty v uniformach, to neni jako kdyz prijede moderni Syranka oblecena jako Evropska zena, tu nikdo jako nab. fanaticku nepovazuje ... taky nema ten odstup a chova se normalne, konvezuje a zije v 21stol.

Mi zde na lidi, co ziji mentalne ve stredoveku moc zvykli nejsme, jsou totiz nebezpecni a stejne jao zde provadime odchyt nebezpecne zvere v obydlenych oblastech, stejne tak si pak davame pozor na lidi, co se jako zver dokaze chovat.

2 0
možnosti

O73t45t72o 40N12o35v58a51k

18. 8. 2014 23:30

Ja znam par lidi, kteri delaji v tamnich hotelech, co me zarazi, ze mohamedani ze SAE ac jsou casto ukrutne bohati a ze slechtickych rodin, vykonavaji svoje zakladni potreby na rucnik, do posteli ci na zem, misto do WC, ktere je k tomu urcene .... oni snad maji doma otroky, kteri po nich ty lejna uklizeji ???

Ta zaostalost me opravdu zarazi, pred X lety sice byly i v CR lide, kteri chodili na hnuj ci kadibudku, ale stacil jim 1 den, aby pochopili k cemu je porcelanove WC a jak se pouziva.

Ale primitivni narody se v nem umyvaji a piji z nej vodu ... ve 21stol me to udivuje, chapal bych to u krovaku ci indianu z pralesa [>-][>-][>-][>-][>-]

2 0
možnosti

K nadpisu - myslim, ze s tim nemaji zadny problem. V opacnym pripade by tady - stejne jako Rusove, Italove, Vietnamci, Nizozemci - asi nekupovali pozemky/budovy a nevytvareli komunity a neprinaseli kulturu se vsim co k ni patri (kdyz teda pominu, ze muslim neni prislusnik naroda).

Mimochodem co presne jste chtel ilustrovat temi fotkami? Ze tu muslimove jsou, kdyz je evidentni ze tu jsou? Projdete se nekdy v Kobylisich, na 100% muslimku v satku behem 20 minut potkate.

1 2
možnosti

Zajímavá diskuse. Zvláště od pana Hassana je přesně v duchu starých časů. Jenže to býval jistý Hrebenár, který měl problémy se čtením psaného textu a jeho následným chápáním. U pana Hassana bylo běžné že se mu nelíbilo co píšu, což je správné, protože to by bylo zle, kdyby se mu to líbilo. Dnes ale pan Hassan a jeho následovníci zašli hodně daleko. V mém článku není o oblečení ani slovo. Ty fotografie jsou jen na ukázku, stejně jako když vkládám video například kapely Faun, tak neříkám že by měli všichni chodit v jejích krojích. Ono se zdá, že panu šéfredaktorovi Hassanovi ta funkce trochu zatemnila úsudek.  Takže znovu, nepíšu o oblečení ale o daleko závažnějších věcech. A pan Hassan tu není, zatím, a doufám že nikdy nebude od toho, aby určoval, co kdo má psát a co je proti nějakému kodexu. Rozkazy ať si dává ve svém plátku ale mně poroučet nebude.

7 0
možnosti

M49i89l95a28n 84R11a20d12e62k

18. 8. 2014 18:26

doufam ze nepisete jen o Islamu, tyto problemy na Cesko teprve prijdou, ale jsou tu i kremlbotkove, sice jim psenka moc nekvete, oni se totiz ti fasisti z Ukrajiny zacali uspesne branit, takze trochu sklaplo, ale ti nezvani hoste muzou prijit odkudkoliv

2 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral