Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozdíl mezi Ježíšem a Mohamedem je zcela zásadní.

Zatímco Ježíš hlásal odpouštní ad infinitum a lidi léčil a dokonce křísil z mrtvých, tak Mohamed hlásal násilné donucování a lidi zabíjel a nechával zabíjet.

Ježíš je život, Mohamed je smrt.

3 0
možnosti

Myslím, že když aktivisté petice ještě trochu zapracují, bude petice pod střechou, ale v rámci škrtů bude potřeba cca 20 % navíc. Má zkušenost se získáváním podpisů na ulici by vydala na psychologickou studii. Základní poznatek je, že mlčící většina toho ví  o islámu málo a proto většinou nepodepíše. Jiné zjištění bylo nemilé; když jsem byl opakovaně na stejném místě, vždy se našel nějaký násilník, který se choval agresivně a šel ke mně záměrně se znalostí, že tam budu.

    Petice je první krůček a zajištění; dále musí následovat zásadní krok od vlády a parlamentu.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Islám se bohužel  pro jeho přívržence projevuje jako militantní, šířící svoje učení  ,,ohněm a mečem ". Využívá   brutální násilí jako prostředek  vyvolání strachu mezi  nevěřícími. Bohužel přemíra  tolerance k stále větším nárokům muslimů kteří se v Evropě usadili ,ale nijak se nesžili s odlišným prostředím  způsobuje mnoho problémů

zejména v Anglii  nebo Německu . Evropský pseudohumanismus směrem k muslimům nám ještě přinese nemalé problémy. Naše ústupky vnímají jako slabost  . Povolíme mešity , téměř okamžitě  se objeví radikální duchovní , v podstatě hlásající nenávist k naší civilizaci . Další bude islámské právo šaría . Radikalizace muslimů v Evropě  projevující se odchodem části  muslimů pomáhat šířit  džihád je jen špatný sen a ukázka toho co nás může potkat po jejich návratu do Evropy.  Co ještě budou muset radikální islamisté udělat , abychom se jak šípková Růženka probrali ze snu?    ISIS na Arabském poloostrově  je pouze  smutný začátek toho, na čem má  vyspělá Evropa nebo Amerika  velký podíl.

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

A v situaci, kdy všichni mluví o hrozící islamizaci nemá ta "křesťanská civilizace" nic lepšího na starosti než rozeštvávat Evropu.

1 0
možnosti

Je nezbytné opustit tezi o sekulárním státu a výslovně uznat křesťanskou ideu za základ naší státnosti, vyjádřený osobou knížete sv. Václava.

Když se toto dá do Ústavy místo konce prvního odstavce čl. 2 LZPS, bude zde právní základ pro obranu před pronikáním islámu. Náboženská svoboda se tím nezruší a bezvěrcům nebude ublíženo, jen budou zmenšeny šance nekřesťanských náboženství na rozvíjející se řadu vítězství nad státem a jeho obyvateli a tradiční kulturou, jak to vidíme na západ a sever od nás.

4 4
možnosti

Vlastně i jih - Rakousko na tom s muslimy taky není nejlépe.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS