Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Trestný čin (i když nevím. Možná podle civilního práva? Nejsme právnik), podle mě, může být spáchán lehce. Jestliže by tímto zamezil obchodu, mohla vzníknout vlastníkovi pozemků škoda ve výši několika desítek milionů korun. Možná stovek.

Jinak, tahle kauza je podle mě ukázkou přehnaného anti-islámismu. Islám je problém. Ale je to problém Francie, Holandska, UK, ... . V Čechách máme cikánský, ale ne muslimský problém a při současné dynamice budeme mít cikánský a ne, nebudeme mít muslimský problém. Tohle hnutí Čechů proti muslimům mi připomíná některé velice inteligentní skinheady, kteří nenávidí Židy a přitom ani neví proč. Jen se prostě zařadili k davu.

1 5
možnosti
Foto

Vám by zakopaná prasečí hlava vadila při koupi pozemku? Asi těžko. Zkuste si spočítat, kolika jiným zájemcům by vadila. Asi žádnému. Pak ale nelze mluvit o překážce v obchodu.

Islám není ZATÍM u nás nebezpečným problémem. Ale už po Vaší choti či dceři hodí nějaký fanatik šutrem, protože není náležitě zahalena, možná z té tolerance slevíte.

7 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral