Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Že by příčinou toho všeho byl Obama?

0 0
možnosti
PP

Jelikož nejlepší obrana je útok ?

1 0
možnosti
TT

ani jsem to po prvních dvou větách nečetl...hvězdná pěchota na iDnes;-D

1 1
možnosti
Foto

I42v40a92n 26M66a93r81e77k

10. 4. 2014 19:28

R^ R^ R^ a, >>>KARMA !  !  !

0 0
možnosti
VK

Autor zřejmě rovněž  patří k  tzv. politologům, co znají jen dvě barvy - černou a bílou, a podle toho píší. Takže k té americké zbabělosti a neschopnosti bránit sebe a svobodný svět::

Armáda USA má v aktivní službě  kolem 1 400 000 lidí, s rezervisty pak 3 miliony lidí. Ozbrojené síly USA operují s největším rozpočtem na světě - Spojené státy vynakládají na obranu okolo 50 % veškerých světových nákladů vojenství, spolu se státy NATO je to pak 70 %.  Tyto ozbrojené síly jsou v současnosti daleko nejsilnější a technologicky nejmodernější bojovou silou na světě,

Co se týče vztahu USA - Rusko:

V současné době mají USA  823 základen rozmístěných ve více než 130 z 194 zemích světa. Rusko má těch základen  ne víc než pět.

Klíčové pro americko-ruské vztahy přitom je, že USA a NATO porušily dohodu s se SSSR resp. s Ruskem, že po demontáži SSSR zůstane bývalá Východní Evropa mimo NATO. Vstupem bývalých satelitů SSSR do NATO se z hlediska Ruska jeho bezpečnostní situace neuvěřitelně zhoršila.

A teď ke Krymu: Ruští bolševici (a ukrajinští, gruzínští, atd.) spáchali mnoho odsouzeníhodného a demokraty odsouzeného zla (kapitalisté ovšem taky). Zajímavé ovšem je, že když jeden z největších zločinů spáchal sám nejvyšší ukrajinský bolševik  Chruščov - to když ukradl Rusům jejich Krym, a to aniž se jich, a samozřejmě ani obyvatelů Krymu - na cokoliv ptal, tak tento zločin Západ mlčky přechází a naopak bije na poplach, když se dnešní Krym a Rusko rozhodly tento zločinný lup napravit. A to ponechávám stranou pokrytectví USA a Evropy k anexi Kosova. o---:-(---!!

4 2
možnosti
Foto

Hezky napsáno, souhlas. BOHUŽEL.

3 1
možnosti

Putin si vyskakuje, protoze byl zahnany do kouta.

3 0
možnosti
JT

Tak tu je dalsi velky hrac na svetove sachovnici. S Ruskem se proste musi pocitat. Me prijde ferovejsi, co dela Rusko nez USA. Anektuje uzemi a jeho obyvatelum zaruci stejna prava a povinnosti jako maji obyvatele z puvodnich uzemi. Ne tak USA. Formalne dobyte uzemi ke svemu nepripoji, takze mistni obyvatele nejsou lidmi prvni kategorie (rozumej americane) a neni treba si delat prilis tezkou hlavu s jejich pravy.

1 1
možnosti
PN

Supééér!!  Už se těším, až nás Putin připojí k Rusku a budu mít stejná práva. Třeba právo na přes držku, až půjdu proti němu protestovat. Nebo právo na dva roky kriminálu, až zapívám v kostele písničku, že je gauner. Vůbec to taková svobodná společnost v Rusku, kde se lidem krásně žije, když se o ně báťuška tak stará, no pééckáá ;-D;-D;-D

2 2
možnosti
JH

Protože je i v zemích, které Rusko okupovalo, pořád dost lidí, jako pan bloger Olšer. Je to efekt hada a opice. Některé druhy jsou hadem údajně tak fascinovány, že mu lezou samy do chřtánu.

2 1
možnosti
JH

J85i44ř12í 70H98o10l74ý

10. 4. 2014 9:08

Protože mu to ta pseudohumanistická EU verbež dovolila.

0 0
možnosti
Foto

My jsme to dovolili ještě před vznikem EU. Jen v krátkosti: "tajná" Benešova cesta za Stalinem, odmítnutí pomoci Pattonovy armády při osvobození Prahy, odmítnutí Marshallova plánu, poválečné volby a nakonec "vítězný" únor.

1 0
možnosti
JP

Pěkný článek  velmi trefní píseň K.Kryla. Dle diskuze se v té písni hodně lidí zhlédla a prskají R^

0 2
možnosti
JP

trefní - trefná

0 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral