Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

Pokud se chtějí ženy v létě péct a chodí v černém od hlavy až k patě, je mi to fuk. At se pečou - za blbost se platí. Ale u nás např. při vstupu do banky nesmíte mít sluneční brýle, kšiltovku, kapuci. Banky to mají uvedené formou přeškrtnutých obrázků u pokladen a často už na dveřích (takže se nikdo nemůže vymlouvat, že to nevěděl, obrázky jsou poměrně výmluvné). Pokud vadí sluneční brýle, kapuce a kšiltovka, tak o to víc by měl vadit šátek (který skrývá vlasy, krk, dekolt, čelo často až k očím) či dokonce burka. Lupiči a zloději jsou vynalézaví a mohli by toho využít. Nikdo neví, kdo je pod burkou schovaný, může to být klidně i muž.

Takže by se neměly dělat výjimky  a mělo by se vyžadovat dodržování pravidel všem bez rozdílu. Zakrytí lidé (čímkoli) at do těchto institucí chodí za stejných podmínek jako jiní - tzn. před vstupem sundat sluneční brýle, kšiltovku, šátek, burku . 

V ČR platí určitá pravidla a zákony, dodržovat by je měli všichni bez rozdílu. Jestli si někdo myslí, že ho jeho bůh bude mít raději, pokud se bude v létě potit pod vrstvami oblečení, at si tuhle blbost klidně myslí, je to jeho právo a je mi to jedno, ale laskavě at v ČR dodržuje to, co je zde nařízeno či zakázáno.

3 0
možnosti
Foto

Obyvatelům Teplic nevadí oblečení Arabů, přinášejí do lázní a obchodů peníze. To, co jim vadí je jejich chování a to je ten problém.Arabové do Teplic jezdili už za první republiky.  Do Teplic jezdí cca. 5 let a problém s nimi nastal až v posledních dvou letech.

6 0
možnosti
ON

O14t69t49o 86N84o86v41a39k

18. 8. 2014 23:34

Oni asi cestuji v case, nebot uz za 1 rep. zde bylo porcelanove WC, nekdy litinove ... ale mozna ze v te dobe nekdo povazoval za potrebne jim vysvetlit k cemu slouzi, dnes asi kazdy predpoklada, ze tenhle vydobytek zna a tak nema tu potrebu pouzivat navstevniky o tom, k cemu je to dobre, jak je videt, tak asi jo .... to krizeni v rodine produkuje opravdu velmi nechapave jedince.EU

1 0
možnosti
AN

Česká pohostinnost, hm. Můj známý, cestovatel, ale ne s cestovkou, ale sám, procestoval Mongolsko, Turecko, Čínu, postsovětské republiky ,  i Rusko a jak mi vyprávěl o tamní pohostinnosti, jak se k němu tamní běžní lidé vstřícně chovali, jak mu pomáhali, bez jakéhokoliv nároku na odměnu, tak to u nás s tou pohostinností, v porovnání s jeho vyprávěním, není nic moc.

5 1
možnosti
MR

M82i70l44a21n 39R96a10d19e67k

18. 8. 2014 18:27

cim dal na Zapad, tim mene pohostinnosti. Ale nepratelstvi take ne.

3 0
možnosti
Foto

Jsou dvě úrovně češství, národní a občanská.

2 0
možnosti
Foto

V66í69t 25H27a40s51s48a66n

18. 8. 2014 12:17

Tak, tenhle článek je fakt těžký úlet. Odkdy se lidé hodnotí na základě oblečení???

To návštěvníkům z cizích zemí hodláte někde z Floridy, Norska, či Izraele nakazovat, jak se mají oblékat v České republice??? Pokud ano, tak jste do svého nenávistného pamfletu namířeného, ( jak jinak než proti Arabům a muslimům), zapomněl umístit též toho starce a ty klučiny v jarmulkách.

http://hassan.blog.idnes.cz/c/420999/Fotoreportaz-Shromazdeni-na-podporu-Izraele-a-proti-antisemitismu.html

Ano, tohle je Česká republika, kterou nade vše miluji a obdivuji lidi, kteří z ní pocházejí a něco v životě dokázali. Máte s tím nějaký problém? Pokud ano, tak neváhejte a odstěhujte se třeba na Floridu, do Norska, nebo do Izraele a na jejich serverech si též publikujte své nenávistné pamflety, které soustavně porušují kodex blogera. Tečka.

6 8
možnosti
KM

Ano, právě ortodoxní Židé mne v této souvislosti také napadli. Půjde Václav Král na letiště s transparentem: sundejte jarmulky, schovejte cicity, tady jste v ČESKÉ REPUBLICE?? Rv

4 9
možnosti
VS

Odkdy je v České republice stanoven "dress code"? Hodláte lidem nakazovat, co si oblékat? Co si myslet....?

Tohle je Česká republika a každý se může oblékat, jak uzná za vhodné. Máte s tím problém!?

8 5
možnosti

Vůbec nejde co si oblékají, ale jak se chovají. V sobotu jsem v Teplicích byl a není to moc hezký pohled, jak obsazují trávníky v klidové zóně dělaj pikniky,  bordel a nepořádek.

Chovají se jak dobyvatelé a na jak hosté

10 1
možnosti
KS

Fotky hostů v lázních? Jak ovlivňují zdejší pravidla? Článek úplně mimo mísu.

8 3
možnosti
Foto

V30í66t 65H56a83s13s72a93n

18. 8. 2014 12:23

Tenhle nenávistný článek je silně přes čáru, porušuje kodex blogera a měl by být stažen.                                                                                                    VH

2 4
možnosti
Foto

Necítím loajalitu k systému, který mne systematicky olupuje a znesnadňuje mi život na každém kroku.

2 0
možnosti
OK

Ideální by byla džungle na území nikoho. Tam neolupuje systém, ale silnější.

3 0
možnosti
JC

Tak co je lepší: lázně plné bohatých Rusů nebo lázně plné bohatých muslimů?

0 1
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral