Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Jak je ale možné, že nic nepodniká Ministerstvo zahraničních věcí, Velvyslanectví ČR v Norsku? Vždyť jsou to občané ČR, ty děti. Tohle je hrubé porušení mezinárodního práva. Co podniká Šabatová?

8 0
možnosti
RH

Učí se vázat šátek po arabském způsobu.Četl jsem případ polské rodiny, které norové (norci?) taky sebrali dítě, že prý se učitelce zdálo smutné. Nakonec to dítě z norska unesl soukromý detektiv.

0 0
možnosti
RK

Ono je dobre nejprve si zjistit, co je v dane zemi, ve ktere se hodlam usadit bezne a jak funguji tamni urady ... to na bezpravi nic nemeni, ale pomohlo by

2 0
možnosti
VK

jenže k problémům se můžete dostat i jako obyčejný turista

2 0
možnosti
Foto

E-mailová žádost jménem Mezinárodního institutu pro rodinu a dítě zaslána.

0 0
možnosti
MR

M67i77l65a67n 17R57a31d71e48k

6. 11. 2014 19:08

jako na potvoru se zrovna napsala kniha o Pavline Porizkove, sice to nebyl uplne ten samy pripad, ale podobenstvi tu je, tenkrat pratele rodiny Porizkovych, jedni statecni Svedove se nabidli pomoct a Pavlinu unest a nechat ji rodicum. Sice se nepovedlo a skoncili ve vazbe.

Dnes je to nejako obracene, a meli by se najit nejaci novi hrdinove jako tito Svedove. Jinak to asi nepujde.

1 0
možnosti
VK

Tato varianta je v této chvíli už bohužel neproveditelná. Předpokládám, že ti kluci jsou hlídání neustále a další komplikací je, že jsou každý na jiném místě. Takže by to chtělo dokonalou logistickou přípravu, které brání spousta okolností. Jedinou šancí je v této chvíli systematický nátlak na norské úřady a na českou vládu.

2 0
možnosti
RB

Video je dost děsivé. Díky za link, polsky umím, tak se to hodí.

3 0
možnosti
JK

Představte si mě jako čertíka na rameni z kreslených seriálů, co říká: "Slov se tak leknou, chce to razantní činy. Buď odvézt děti do ČR po zlém, nebo vzít norské velvyslance jako rukojmí a vyměnit je."

6 0
možnosti
MK

V obdobném případě u nějakých polských dětí si tuším rodina najala únosce a povedlo se.

3 0
možnosti
MP

Tak jsem odeslala mail (sice v češtině, ale od toho jsou velvyslanectví). Telefon asi odpojili, nejde se dovolat.

Ovšem bude-li to co platné. Koneckonců, máme Jourovou v komisi a má na starosti resort, který by s tímto něco měl dělat.

9 0
možnosti
VK

Děkuju. Víte on je rozdíl někoho mít, nějakou komisi a nějakou Jourovou v ní a faktem, jestli ta komise s Jourovou něco dělá. A když vidíme že nedělá, tak prostě je třeba dělat něco sami

3 0
možnosti
  • Počet článků 415
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
http://facebook.com/vaclavthekral